Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adli tip raporu hangi amaçla kullanılır?

enes75

Aktif Üye
Konular
69
Reaksiyonlar
14
Arkadaşlar benim %100 oranında adlı tıp raporum çıkmış, bu raporu malulen emeklilik işlemlerinde kullanabilirmiyim? Veya bu rapor hangi birimlerde işime yarar?

Adli tıp kurumundan ise malulen emeklilikte kullanabilirsin sosyal ve aile bakanlığına bir nüshasını verip engelli kimlik kartı alıp kullanabilirsin bunun engelli kartı ile neler yapabiliriz kısmında bulabilirsin.

BİRDE SİZİ BU ADLİ TIP KURUMU RAPORUNU SİZ NE İÇİN ALMIŞTINIZ BUNUN SORABİLİRMİTYİM

hilal72

Mahkeme sevki ile adli tip kurumuna gitmiştim, Trafik Kazası Tazminat Davasi için.

enes75

Sgk alo 170i aradım maalesef bu raporu malulen emeklilik ve sgk islemlerinde kullanamazmisim, Sgk işlemlerinde kullanmam için Başka Kamu Kurum ve Kuruluşları Değil Ssk sevki ile rapor almam gerekirmiş :(

vergi muafiyeti için erken emeklilikte geçerli olur diye biliyorum ama malulen emeklilikte zaten sgk kurumu sizi devlet hastanesine sevk edip ordan gelecek olan durum bildirir raporunun ankaraya gönderiyor ankaradaki sağlık kurulu orana karar veriyor zaten

Merhaba;
ATK raporunu ilgili mahkeme dışında hiç bir yerde kullanamazsınız.

hilal72

Hilal hanım merhaba size sorum olucak sgk yüksek sağlık kurulu tek göz ışık el hareketi gören göze yüzde 38 malûl oranı verdi işveren le davam devam ediyor bunlar itiraz ediyor lar adlı tıp kurumu na sevk istediler mahkeme nisan 2018 e attilar dosyami velhasıl adlı tıp kurumu oranımi düşürür mu nasil bi oranı çıkar cevap yazarsanız sevinirim iyi günler

Adli tıp kurumu eğer bir değişim yoksa durumunuzda yine aynı oranı veriri her ikiside e cetveline göre hesaplanıyor tek sorun adli tıpta muayene olduğunuzda doktor kanısı tanısında değişiklik olursa bu oran üstüde olabilir altıda olabilir bunun için net bir şey söylyemem dr tanısı hesaplamayı değiştiriyor

00/22.7den 00/14dustu tekrar100/28.4 raporum cikti mahkeme istanbul en ust kurula gonderdi dusermi oranim subat 29 da gitti istanbula bir mahkeme bosa gecti temmuz 9 da mahkemem var hesaplamayami gider evrak yetisirsetsk ederim simdiden

Üst Alt