Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adli tıp raporum çıktı ama oran düşük mü? Kim yorumlayabilir?

suayp

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Mahkemenin hakem Hastane sectigi hacettepe den aldim raporu benim daha once 2 yillik %48 raporum var devamında sgk maaş icin bi rqpor daha almamı istedi oda nasil olduysa % 26.2cikti simdide adli tip %15,2cikti nasil hesaplandi bilmiyorum itiraz etmelimiyim yani edebilirmiyim ???

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tibia şaft kırığı (dizilim bozukluğu) Bozukluk tespiti muayene ve artritik dejenerasyona göre yapılmaktadır..

10 - 14 derece için:% 20
15 - 19 derece için:% 30
20 derece için: Derece başına +1 (2), % 25 (% 50)’ye kadar..
tibia ve femur kırığından takılan platinler sonucunda kısalma ve yürüyüş bozukluğu için:
Tablo_3.4.png

Tesekkurler bunlar raporlar normal mi yani ?
d3b2113202b95a841c837bdc3d6252b7.jpg
17e2d436fa2c7b5c74feda2ae4542159.jpg

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önceki raporların birer nüshasını ibraz ederek itiraz hakkınız var rapor düşüklüğüne . OturanBoğa nın da fikrini alalım .

Engel oranım % kaç olur ???

Slm rapor yenilemek icin gazi Üniversitesi hastanesine geldim ortapedi bolumunde muayene oldum ve doktor şöyle yazdı.
Sağ ayak plator filexsiyon %25 (nls40)
Sağ ayak dorsi filexsiyon %10 (nls20)
Sağ ayak inversiyon %15 (nls30)
Sağ ayak eversiyon %10 (nls20)
Bu nedemek hesaplaninca oranim ne cikar ?sadece tek ayakta problem var rapor sonucu ne cikar??

Üst Alt