Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adli tıptan 2010 yılında aldığım % 43 raporla Maliye'ye başvurabilir miyim?

ahmet kaçmaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
adi tıp kurumundan % 43 rapor aldım 2010 yılında bu raporla maliye ye başvuruda bilirmiyim varsa hangi yolu izlmeliyim bigisi olan varmı

Adli tıp raporu hukuki süreçler için geçerlidir. Vergi indirimi başvurusu için müracaatı hangi ilde yapıyor iseniz o ilden sağlık kurulu raporu almalısınız.

bulunduğum il hastahanesinden %36 rapor verdiler yani özürlü değilim ama adli tıp kurumu% 43 özürlüsün raporu veriyor bu çelişkide bi hayatım var şu an yapmam gereken ne bnim şimdi türkiye iş krumu da bu % 36 raporu kabul emiyor ve ben uzun süre ayakta duramyorum bu yüzdende iş yrleri bana iş olanagı sağlayamıyor yapmam gereken ne yadımc olurmuunuz şimdiden teşekürler...

oranın az olduğunu düşünüyorsanız il sağlık müdürlüğüne başvurun, sizi başka bir hastaneye sevk ederler, farklı bir oran çıkarsa sizi hakem hastaneye sevk ederler,

Üst Alt