Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

adminlerimiz küsmüsünüz

• Konbuyu başlatan manel
  • Başlangıç tarihi
M

manel

Sayin adminlerimiz BuTcHeR OturanBoğa Ufukalp sayin adminlerimiz yaklaşık bir haftadır forumları kendi haline birakmissiniz gibi duruyor bi sorunmu var sorulara cevaplar bu işte tecrübe kazanmış arkadaşlarda olmasa cevap alamayacak kimse ben Üzgünüm bu duruma lütfen bi açıklama bekliyoruz

Evet bu yazıyı okuyunca bir sorun olduğunu düşündüm siteye üye olalı çok olmadı ama misafir takipçiydim bir süredir sorunları ve cevaplarını okuyordum kendimde birkaç sorunumu yazdım ama editörlerden cvp alamadım hatta birkaç kez Bülent beye msj attım cvp yazmadı şaşırmıştım neden böyleyse umarım böyle değildir bizler adminlerin bilgi birikiminden yararlanıyor ona göre ne yapacağımızı öğreniyoruz inşallah böyle bir durum yokturdur saygılar engellileri kimsesiz bırakmayın adminler

manel Cengiz68

olur mu hiç öyle şey. forum bi başına bırakılsa ne olacağını hayal bile edemezsiniz :) Arkada çalışmaya aralıksız devam ediyoruz. Soru cevaplama konusunda da elimizden geleni belli bir sıra izleyerek yapmaya çalışıyoruz. Yarın emeklilik forumuna bakacağım...

Genele bir hatırlatma: Ama unutmayın, burası herkes herkesin sorusunu cevaplasın diye var. Yoksa sadece soruya cevap almak ve sonra gitmek için değil. Cevap bekleyen herkes "ben kimin sorusunu cevapladım" diye kendine sormalı. Binlerce soru içerisinde cevabı bilinen hiç yok değil her halde :)

Teşekkür ederim forumdan msj atmıştım cvp alamayınca direk yazdım verdiğiniz değerli bilgilerden dolayı çok teşekkür bilmediklerimizi öğrenip bizde başkalarına öğretiyoruz kartopu gibi

OturanBoğa
İçime su Serpildi teşekkür ederim bizlerde elimizden geldiğince yaşadığımız tecrübeler ışığında yardım etmeye devam edeceğiz Elimizden geldiğince

Üst Alt