Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliği evde bakım maaşı kesilir mi?

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim mevcut adresim no 39 iç kapı 1 ben bunu no 39 iç kapı 2 yapacağım aynı il aynı ilçe aynı mahhalle sadece iç kapı no değişecek maaşım kesilirmi

azizkanmaz

kuruma değişikliği bildirmenız gerekıyor.aynı evde olsa resmı olarak adres değişikliği olarak görülecegınden adres değişiminden sonra 15 gün içinde bildirmenız gerekıyor.bıldırm yaptıgınız takdırde kesılme olmaz.

Çok sağol birde eskiden biz 5 kişi yaşıyorduk aynı adreste şimdi ise yeni adreste 3 kişiyiz herhangi bir gelir yok ben ve abim üç ayda bir 2022 maaşı alıyoruz birde ablam benim bakıcı maaşımı alıyor herhangi bir sorun olurmu

Hayır sorun olmaz bakım parasında çünkü 2300 ediyor eve giren gelir kişi başı 967 yi geçmediği sürece ama 3 aylık tatil sorun çıkabilir çünkü 3 aylıkta kişi başı gelir 482 TL

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2022 maaşı ve evde bakım maaşı gelir sayılıyormu

2022 engelli maaşı alanlara, bakım maaşı gelir sayılıyor
Bakım maaşı alanlara,2022 engelli maaşı gelir sayılıyor

Önceden sayılmıyordu ama şimdi sayılıyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

azizkanmaz

evdeki kişi sayısının azalmasını mutlaka vakıt geçirmeden bildir.(galiba bildirim süresi 15 gün)bildirmedıyınızde yapılacak bir kontrolde yada bi şikayet durumunda işlem yapılabilr.maaş için gelirleriniz geen tutuyo ama değişiklikleri bildirmekle yükümlüsünüz.bilmemenız kurumu ilgilendırmıyo.

ewet bildirmemiz gerekiyomuş biz bilmediğimiz için şan kesildi kızımın maaşı başvurduk dosya bulundğunuz ile gelecek diye söylendi 5 ay oldu hala dosya gelecek :((

((mehmet))
5 ay çok uzun zaman .yeniden sorun dosyanızı.dosyanın peşini bırakmayın.

Üst Alt