Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliği ile kesilen aylık bağlanma başvurum henüz sonuçlanmadı!?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Adres değişikliği nedeniyle evde bakım maaşı kesildi gittim baş vuru yaptim arda 15 20 gün gecti evde gelip inceleme yapacaklar ama gelen yok kaç gün içerisinde gelirler acaba yer yerden fark eder mi yer bursa

Yusufmuhammed
heyetın gelmesı yogunluga göre gecıkebiliyo buna birde virüsün çıkması eklendı o yüzden biraz daha bekleyebilirsiniz

Selam arkadaşlar

Selam arkadaşlar adres değişikliği yapıp da başına böyle gelen varmı
1 evde bakım maaşı kesildi adresi düzelttim ve 10 ekim başvuru yaptım dosya kayip dediler ve sonra dosyayi buldular ve kasim 10 gittim yine onayladi dediler 13 15 yatar dediler ama yine yatmadi ve e devletten bakiyorum kayit yol diyorlar ve bugun yine gittim ama diyorlar 2 ay surebilir 12 ayda alirsiniz hic kimse duzgun isi yapmiyor 😒😔

Yusufmuhammed

Dosya kaybolmasını sizden duydum bende il değişikliği nedeniyle tam 6 ay bekledim. Benim dosyamda 2 il arasında gidip geldi. Sıkıntı çıkmadı ve bağlandı alabilirsin dediği aydan 1 ay sonra toplu halde hesaba yatmıştı.

Gerçekten 2 gündür arıyorlardı sonra dosya kororifenin arkasına düşmüş e devletten bakıyorum kayıt yok diyor neden acaba dosya onayladı bide

Üst Alt