Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliği nedeni ile durdurulan Evde Bakım aylığımı ne zaman alabilirim?

Konular
13
Reaksiyonlar
0
adres değişikliği yaptım 500 metre ileri taşındık ve 15 gün içinde samsun sosyal hizmetlere gerekli evrakları teslim ettik 1.5 ay sonra geçen hafta eve 2 kişi geldi ve adres değişikliği yapmışsınız bakım paranız durdurula bilir o yüzden araştırma yapmayın demişler anneme dedikleride oldu ve bu ay bakım parası yatmamıştı hesaba bakalım işleyiş ne zamana kadar devam edecek merak ediyorum ve geçen ayları alabilecekmiyiz acaba ?

Beklemekten başka yapacak birşeyiniz yok..

Bu geçen süreye ait aylıkları alabilmeniz gerek. Konuya dair sabit bir uygulama yok aslında. Geçen süreye ait aylıkları alan da var almayan da. Siz almak için gerekli girişimlerde bulunursunuz zamanı geldiğinde

sosyal hizmetleri aradık ve geçen ayları alabilirmiyiz dedik alırsınız tekrar bakım parası başladığında dedi ama ne zaman tekrar başlayacağı belli olmaz dedi

yağmur dam son durumları buraya yaz mutlaka

Bu adres ve banka değişikleri yüzünden maaş yatmıyor, 2. aydada maaş verilmezse yetkili yerlere tekrar baş vurun.

konuyu adım adım yazacağım demiştim neticeye varana kadar ve neticelendi adres değişikliğinde yaptıklarım 1. 15 gün içinde sosyal hizmetlere gerekli evrakları teslim ettim 2 adımda 1.ay sonra onlar eve geldiler kontrole yani yeni ikametgahıma o ay ama bakım param yatmadı 3. Ve bu ay bakım param yattı 2 bakım aylığını beraber aldım.

geçen sene bende taşındım sadece muhtarlığa bildirdim dahada birşey olmadı maaş'da yattı sorun olmadı yani nasıl oluyor ?

Üst Alt