Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres Değişikliği Nedeniyle 2022 Aylığı Kesildi. Yeniden ne zaman bağlanır?

columbo

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Adres değişikliği nedeniyle engelli aylığım kesildi. Yeni adresimin bulunduğu sydv'ye 3 hafta önce başvuruda bulundum. Bu zamana kadar bir sonuç alamadım. Ne kadar sürüyor veya hızlandırmak için bir önerisi olan arkadaşlar var mı?

adres değişikliği nedeniyle 2022 aylığın kesilmiş ve sen bunun üzerine yeni adresinin baglı olduğu vakfa başvurmuşsun. oncelikle muhtaçlığının degerlendirilmesi için sosyal incelemen yapılacak. vakıftan hanene gelecekler. sonrasında sosyal inceleme ve merkezi sistem üzerinden yapılan sorgulama neticesine göre vakıf mütevelli heyeti muhtaçlığını karara baglayacak. eger muhtaç bulunursan 2022 aylıgı tekrar baglanacak ve alamadıgın aylıkları da alacaksın.
bu sürecin hızlandırılması için vakıfla görüşme yapman lazım. vakıfla görüşün süreç hakkında bilgi alın lütfen.

Çok teşekkür ederim aydınlatıcı bilgileriniz için Melek hanım. Vakıf'a gittim. En kısa zamanda sonuçlandıracağız dediler. Şimdi sonucu bekliyorum.

tam 1 ay oldu bende bekliyorum haneye gelmelerini
sonucu burdan paylaşırsanız çok sevinirim

Mustafa kardeş, bana nihayet vakıftan cevap geldi, maaşınız bağlandı diye. Fakat ödenmesi olmadı. Ne zaman ödeme gerçekleşir, bilmiyorum.

Sağ olun Melek hanım. Bunun için oturduğum yere oldukça uzak olan vakıfa gidecektim. İki maaşı beraber alacağım için, 5 mart perşembe gününü iple çekiyorum. :)

boşuna yorulmayacagın için sevindim buna:)
geç de olsa tam zamanında yazmışım yetişmişim:)
unutmayın ek ödeme birikmiş ne varsa buna dönem aylıkları da dahildir tüm ödemeler ödeme dönemlerinde yapılır. boşuna önceden gitmeyin. dediğim tarihte ödemelerinizi alırsınız.

bu adres deyişimi şehirmi yoksa bir mahalleden bir mahalleye taşınırsanmi kesiyılar

vakıf değiştirirsen 2022 aylıkları kesiliyor:)
ÖRnek:
sen bir vakfa başvurdun ve işlemlerden sonra muhtaç bulundun ve 2022 aylıgı baglandı. 2022 aylığı alıyorken geçtin başka vakfın görev alanına girecek şekilde adres değiştirdin. bu durumda 2022 aylıgı kesilir. sen yeni adreinin baglı oldugu vakfa gider yeniden balşvurursun. şartların da uygun bulunursa yeniden baglanır aylık. ve alamadıgın aylıklar da ödenir. ama şartların uygun bulunmazsa aylık baglanmaz.
aynı vakfın görev alanında istediğin kadar yer değiştir sorun yok 2022 aylıklarında. yeter ki vakıf değiştirme.

kural şu: adres değiştir ama vakıf değiştirme!:)

kalem abla vakıf değiştirirsen tekrar yenidenmi rapor çıkarmak lazım anlayamadım bu konuyu?

Bilgilerinizi benimle paylaştığınız, bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim Melek hanım. Kendinize iyi bakın, sevgiyle kalın.

Bana daha önce (20 gün önce) geldikleri için, tekrar eve gelmeyi gereksiz gördüler ve gelmediler. Bu zaman vakıfdan vakıfa değişebilir diye düşünüyorum.

azad21,

adres değişikliği hakkında soyledim ablası. raporunuz sürekliyse yeni rapor çıkartmak zorunda değilsiniz.

Üst Alt