Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliği nedeniyle durdurulan evde bakım aylığı birikir mi?

Alida

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar adres değişikliğinden dolayı masimiz durdurulmuştu tekrar baglandi 7 ay sonra bu geçen ayların masini toplu ala biliyormuyuz?

Sanmıyorum zamanında bildirseydiniz adres değişikliği hiç kesilmezdi. Kesildiyse demekki bildirmediniz onlar tespit edip kesti. Yoksa 7 ay sürmezdi siz yeniden maaş bağlanması için yeni başvuru yaptınız herhalde ondan sebep birikme olmaz. Bende 3 kez adres değişikliği yaptım 15 gün içinde bildirdim 1 ay içinde gelip kontrol ettiler maaş hiç kesilmedi. Şehir değişikliği yaptıysanız o konuda bilgim yok.

idosente

Öncelikle Cevabınız için teşekkür ederim... il dışı deyisikliginde mas kesilmiyor durduruluyor tasindigim ildeki dosyamizn gelmesi 6ay sürdü o yüzden bu kadar bekledim taşınmadan önce bildirmistim zaten şimdi yaşadığım ilde heyet incelenmesinde masin devamına karar verildi her hangi deyisiklik olmadi çünkü bakimla ilgili bunun için hak kaybı yasamiyim diye toplu odeme yapılacakmış ilk masta eyer yatmasa ödenmesi içi dilekçe verecekmiş il dışı deyisikliginden mas durduruluyor eski ilden dosya gelene kadar..

Alida

Doğrudur sizin bir ihmaliniz yok rutin prosedür yüzünden olmuş olay.

Üst Alt