Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliği nedeniyle engelli aylığının durdurulması..?

İlhan365

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim engelli aylığım 2018 3 ayın 17 sinde vakıf sınırları dışına çıkma sebebiyle aylığım durduruldu diyarbakıra asker arkadaşımın evinde kaldığım için orayı ikamet gösterdim ve vakfa gittim başvuru yaptım adrese geldiklerinde evde yoktum kabul edilmedi bende samsuna memleketime geldim ve sansunda başvuru yaptım kabul edildi 6 ayın 9 ayın 12 ayın toplam 10 ayın maşlarını alamadım benim öğrenmek istediğim konu alamadığım aylıkları alacakmıyım yardımcı olun lütfen Yeni başvu tarihim 11 ayın 19 zu %74 engelliyim

İlhan365 geriye dönük alamazsınız en son kendi ikametkah adresinizde olduğunuz başvuru tarihinden itibaren almaya başlarsınız.

2017 de aynı olmuştu 6 ayın maşını alamamıştım 9 ayda toplu almıştım bu nasıl oluyor o zaman

2017 de geriye dönük maşı aldım 2022 yasasının 11 maddesine söyle yazıyor ikamet deyişikliginde durdulan aylıklar yeni başvuruda kabul görüldüğünde durdurulduğu tarih baz alınır almadığı aylıklara hak kazanır diyor

Reddedildi fesedildi diyordu

Tmm işde adreste bulunamamış reddedilmiş ve tekrar başvuru yapılmış yani redden sonraki başvuru geçerli olur

Arkadaşınızın evinde olup kabul edilmemesi yani ondan öncesi hesaplanmaz red yediği için

Üst Alt