Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliği sebebiyle aylığım kesildi. Rapor oranım da düştü ne yapabilirim?

yasarbayrak57

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Meraba: Benim 1993 den buyana Askeriye'den muaf raporu ile aldığım 2022 Bedensel Engelli Maaşım ikamet değşikliğinden dolayı Sydf Yani Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Fonu Aylğımı kesti. Sinop Valiliğine Ve Sydf ye de başvurdum ve beni tekrardan rapor almamı belirtti vede tekrardan Hastaneden Sağlık Raporu aldım ve oda %12 olumsuz çıktı benim eski raporum %40 kın üstündeydi.

Benim bu arada başvurmadığım Resmii Mevkii Ve Makamda kalmadı Bimere falan başvuruda bulundum ama ne yazıkki olumlu bir sonuç alamadım, benim ne yapmam gerekiyor. Benim Maaşım şimdi resmen kesildimi yani askıya alınarak donduruldumu acaba ve ben bu maaşımı daha sonra alabilirmiyim.

O maaşını alabilmenin için % 40 üzeri raporun olması lazım eve giren geliride kişi başına bölüp 582 TL geçmezse o zaman yeniden başvurabilirsin. Sydv ye

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Almanya'da olsaydı kaç lira gelir kriteri geçmezse Bağlanırdı okatur

okatur

582 değil 483,63 lirayı geçmemesi gerekiyor.

Üst Alt