Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliği sonra kısmi/toplu bakıcı maaşı hesaplama..?

anatomie

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar değerli arkadaşlar,

23 mart 2018 tarihinde evde bakım maaşı için adres değişikliğini zamanında yani yasal süreler içinde kuruma bildirdim ve 27 mart 2018 tarihinde evde bakım maaşım geçici olarak durdurulmuş ve 13 nisan 2018 de yeni taşındığım adrese heyet kontrole geldi arkadaşlar ve maaşımın tekrardan mayıs 2018 tarihinden itibaren devam edeceğini söylediler

ayrıcada nisan 2018 maaşını almadığım için mayıs ayında hem mayısınki hem de nisan ayından kalan kısmi olarak toplu alacaksınız dediler lakin benim merak ettiğim husus arkadaşlar acaba mayıs ayında toplu olarak sizce ne kadar maaş hesabıma yatabilir yukarıdaki yazdığım tarihlere istinaden ??

değerli arkadaşlarım, @Kalem ablacım, sizlerden ricam acaba aranızda bu hesabı yapabilecek varmıdır acaba ??

cevaplarınızı vede hesaplamalarınızı bekliyorum

saygılarımla

@anatomie
toplu olarak alcagınız maaş geçici olarak kesildiğinden dolayı alamadıgnız nisan maaşı ve günü gelen mayıs ayı maaşı yani 2 aylık maaş o da 1085,50 x 2 : 2171 lira yapıyor.

-mka

çok teşekkürler ediyorum değerli arkadaşım vermiş olduğun detaylı bilgiler için çok çok teşekkürler..

en derin saygılarımla

-mka

hayırlı günler değerli kardeşim merhabalar ,

kuruma gittim vede konuyla alakalı görüştüm onlarda sağolsunlar gelecek ay seninde belirttiğin üzre yaklaşık 2 aylık maaşın toplu olarak yatcağını bana bildirdiler ve sorun yok çok şükür dediler bakalım artık mayıs ayı maaşı yatınca tekrar yazarım ne kadar yattığını hem böyleliklede diğer arkadaşlarada bir fikir vermesi açısından çok çok iyi olmuş olur.

gelişmeleri yazacağım takipteyim :)

iyi vede hayırlı günler dileklerimle

en derin saygılarımla

anatomie
hayırlı olsun.gelişmeleri yazman benzer durumdakı arkadaşlara yol gösterecektir.

Üst Alt