Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliği sonrası evde bakım maaşı toplu olarak ödenmedi!?

typhoonnn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese iyi günler. Biz yaklaşık 6 ay önce İzmir'den Konya'ya taşındık. İzmirdeyken yaklaşık 3 yıldır evde bakım parası alıyordum. Konya'ya taşınırken İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne taşındığımızı bildirdim ve 6 ay içinde işlem onaylandı ve bu ay maaş aldım fakat aldığım para 940 TL oldu. Ben 6 aydır zorlukla geçimimi sağladım. Forumda bir kaç araştırma yapmıştım, alınmayan ayların parası toplu bir şekilde yattığını söyleniyordu fakat bana yatan parada geçmiş ayların parası yok ve para eksik yatmış bu durum normal mi ? Nereye başvurabilirim ?

Ödenmeyen aylıkları sosyal hizmetlere bir dilekçe yazarak isteyeceksin

Ben de izmirdeyim Ekim ayında başvurmuştum. İlk kez bu ay çektim parayı 1085,5 tl. Toplu olarak yatırmamışlar. Ne yapmalıyım.

typhoonnn il dışı adres değişikliği yapmışsınız. sonra da yeni adresinizin baglı olduğu il müdürlüğüne başvurmuşsunuz.
aynı dosya üzerinden işlemleriniz yapılmış, yeni adresinize heyet gelmiş ve sonra da evde bakım aylığı yeniden onaylanmış.

bakım hizmetleri degerlendirme heyeti yaptıgı incelemede aylık durdurulduktan denetim yapılıncaya kadar geçen sürede bakım hizmetinin aksatılmadan verildiğine ve alamadığınız aylıkların ödenmesi gerektiğine kanaat getirmişse alamadığınız aylıkları alabilirsiniz. ama aksi durumda geçmiş aylıkları alma imkanınız yok. ama görülüyor ki heyet bu yönde olumlu karar vermemiş. eger siz aylığın durdurulduğu tarihten yeni adresinize denetim için gelindiği tarihe kadar aylık kesmeyi gerektirecek durum olmadığını ve bakım hizmetlerinin aksatılmadan verildiğini düşünüyorsanız il müdürlüğüne alamadığınız evde bakım aylıklarını almak için dilekçe yazabilirsiniz.

Merhaba nasılsınız haziran ayında taşındım temmuzda ek ödeme aldım şehir değişikliği yani yaptım ek ödeme bayramda aldım 29 temmuzda bugün baktım ücret yatırılmamış acaba bağlanmadı mo yardımcı olurmusunuz

Slowinsan
yeni adresinize heyet geldı mı geldılerse ne söyledıler.gelırde ve hanedekı kişi sayısnda değişiklik olmadıysa hasta iyileşmedıyse şuan maaşın devam edıo olması gerekıodu

Merhabalar ben Ankara'da yaşıyorum. Ekim ayının ilk haftası evimden taşınacağım ama şehir ve ilçe aynı değişmeyecek. Yine de adres değişikliğimi bildirmem gerekiyor mu? Nereye nasıl bildireceğim? Başka ne yapmam gerekiyor? Aylığımda kesinti falan olur mu? Bana bu konuda bilgi verir misiniz?

*PERİKIZI*
normal adres değişiminde süre 15 gün.aynı ilçede oldgunuz maaşınız kesılmez bunla birlikte yıllık dentıme geldıklerı için bildirmenız en güzeli olur .memurların işi bellı olmuo farklı kararlar verebılıolar en güzelı kuruma gıdıp sorun başınız ağrımasın

anafartalardaki il müdürlüğüne yeni ve eski adres bilgilerinizi verin kafanız rahat olsun, e devletten veya muhtarlıktan ikametgah çıktılarınızı alabilirsiniz..

-mka jonjon Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. Bende il müdürlüğünü aradım. İkametinizi değiştirdikten sonra bir dilekçe ile adres bilgilerinizi verin dediler.

Üst Alt