Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliği sonrası kesilen 2022 maaşının yeniden bağlanması için başvurdum..?

Konular
88
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben 2022 alırken aylıgım adres değişikliğinden durduruldu gerekli işlemleri yaptım.
03.02.2015 tarihinde onaylanarak tekrar aktif hale geldi. e-devletten baktığımda yardım devam ediyor yazıyor.
dogum tarihime göre martın 5 inde alıyorum. acaba bu ay alabilirmiyim maaşı. mart 1 de ödemeler çıkıyor diye bir bilgi okumustum

evet, Mart dönem aylıgınla birlikte birikmiş ödemeni doğum yılının son rakamına göre belirlenen ödeme gununde alırsın.

bu ay alabilirmiyim yani martın 5 ine. mart 1de ptt ye ödemeler çıktıgını biliyorum burumda alamam diye düşünmüştüm

bir soru sorunca bekliorsun ve yazmıorsun Mustafa. soruma cevap vermedin. nasıl bir hesap yaptın bilmiorum.

ama şunu bil. senin Mart'ın beşinde ödemelerini alamaman için aylığının 1 mart itibariyle yani 1 mart'tan sonra onaylanması gerekir. eger aylıgın 1 mart ve sonrasında onaylansaydı sonraki ödeme dönemi olan Haziran'a kalacaktı ödemen.
ama sen aylıgının Şubat ayında onaylandıgını soyledin. Aylıgın dediğin gibi Şubat'ta onaylandıysa Mart'ın beşinde alırsın tüm ödemelerini.
adres değişikliği sebebiyle aylıgın kesilmişti. aylıgın onaylandıgına göre aylıgın durduruldugu tarih itibariyle açılmıştır. alamadıgın aylıklarınla birlikte mart dönem aylıgını alacaksın.

durdurulmuş maaşları tekrar alma

adres değişikliği olduğu için 2022 maaşlarımız dur durulmuş gerekli işlemler yaptığımız için mart ayında tekrar aktif olmuştu tekrar bağlandı. aralık ve mart ayların da maaş alamadık haziranda lacacagız. alamadığımız aylıkları alma hakkımız var bunun için dilekce yazmamız lazım mı. son 10 gübn kaldı

Üst Alt