Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adres değişikliği yapalı 7 sene oldu, ama 2022 için bildirmedik. Sorun çıkar mı?
arkadaşlar ne olur yardım edin bu yeni genelgeden sonra aklıma geldi biz yaklaşık 8 yıl oldu 2022 baş vuru yaptığımız o zamanlar başka bir ilde ydim adresimde ordaydı 7 yıl oldu başka bir ile taşndığımız ama hiç biye söylemedi taşındığımızı evde bakım için şu an bulunduğum ilde yaptığım için bi sorun yok ama 2022 için hiç biye söylemedik bide bana şu an bulunduğum adrese posta kartı geldi.. bi sorun olurmu acaba eski adresmi çıkar koksa şu an bulunduğum adrese otomatikmi geçiyor lutfen cevap yazın tşk.
arkadaşım ben bu olay primsiz ödemeler genel müdürlüğündeyken sormuştum ankaraya 2022 alıyorum size adres değiştirdiğim zaman haber vermem lazımmı diye onlar gerekmez dedilier sende bir sorun olursa primsiz ödemelerde iken 2022 maaşlar ben adres değişikliği için tel açtım onlarda bize bildirmenize gerek yok dediler dersin şuan zate sistemde nerde olduğun belli bundan sonra adres değiştirisen yeni yönetmeliğe göre mutlaka yeni gittiğin yerin sydv vesine bilgi yapmak zorundasın onlarda seni yeniden değerlendirip ya alabilir yada alamaz derler sanki bu ülkede başka bir yere taşındığında bi insan gelir seviyesi veya refah seviyesi artıyorya bakın facede biri ne yazmış ne olmuş ne değişimiş yine hükümetimizin bizlere olana güvensizliği bu araştırmaya hani çevre ve hane ler araştırılacakya oda sormuş bu araştırmaya mit te katılacakmı bence mit az gelir abdden cıa fbı israilden mossad rusyadan kgb suriyeden el muhaberat tı da getirmeliler çünkü bizi mit tek başına arama yapmada başarılı olamaz diğer saydığım gizli servislerlede işbirliği yaparlarsa çok çabuk sonuca ulaşırlar
walera: inşallah dediğin gibidir.çünkü ben yılardır 2022 alıyorum .kaç ay önce şu an bulunduğum adrese.PTT kartı geldi işallah otomatik geçiliyordur..bide faiziyle geri isteseler
Adres değişikliğini bildirmediğim için2022 maaşı kesilmiş. Ne yapmalıyım?
ne olur bir yol gösterin ben 8 yıl önce başka bir ilde 2022 maaşı için baş vurdum sonra başka bir ile taşındım maaşım 1 sene sonra yatırlımaya başladı ama ben adres değişikliği herhangi biryere yapmadım 7 yıl önce bulunduğum yerde nufus müdürlüğünde yapmıştımo zamandan beri bişey yapmadım bugun 144 aradım durumumu öğreniyim dedim bilgilerimi aldı adres değişikliği yapmadığın için maaşın kesilmiş dediler 7 yıldır alıyorum şimdi nasıl böyle olur çıldırıcam ne olur yardım edin
bilmem adam bana il ilçe neresi dedi bende şu an ikametkah yaptığım yeri söyledim adam bana 8 yıl önce bulunduğum adras kayıtlı olduğunu söyledi taşındım dedim ama 8 yıldır taşınmışım. diyemedim şu anki adresime ptt kart geldi 8 yıl sonra bu adras nerden çıktı bilmiyorum bide faiziyle isteseler vay halime 2022 evrak takip sisteminde AKTİF yazıyor...365 tl olarak yazıyor
kardeşim bu konu ile alakalı olarak geçen bi formdada yazdım maşın kesilmişse niye ikametgahını başka biyere aldırdığını bize bildirmedin diye geri ödeme isterlerse aynen şunu söylersin ozaman benbu 2022 ye bakan ankara primsiz öd genel müd lüğüne tel açtım ikamet adresimi değiştirdim size bildirmem gerekirmi diye sordum onlarda gerekmez dediler dersin çünkü ben ankara primsiz öd gn müdürlüğüne gerçekten sordum bize bildirmenize gerek yok dediler maaş kesilme meselesine gelince burda kare adli bi arkadaş var onunda maaşını aynı sebepten kesmişler ama geri ödeme istememişler o yeniden ikamet ettiği yerdeki sdyve başvurmuş acı olan şu yeniden rapor alması gerektiği için hastaneye sevk etmişler allahın izniyle bu konuda geri ödeme istemezler isterlerse sende ben aradım söyledim dersin şuan maaşın kesik ise oturduğun ildeki sdyvye başvur herşey baştan yapılacak hayırlısı
1106 - 60/g sigortalısı olarak Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından resen tescil işleminiz yapılmıştır. Yakınlarınızdan sağlık hak sahipliğiniz yoksa gelir testi işleminiz için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvurmanız gerekmektedir.
Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından resen tescil işleminiz yapılmıştır. bu ne anlama geliyor ( resen ) ne demek
2022 icin syd yeni emir gelmiş ikametin en az 6 ay orda olması lazımışşş sonra bir ay beklencekmiş kaymakanlık raporu toplantıya sokacakmış benim olmadı raporu geri verdiler 2 ayım boşa gitti tekrar kendi adresime geldim afyon sandıklı
bak şimdi sayın dua kardeşim 1 ay bekleme şu olabilir yeni yönetmelikten önce de vardı şöyleki sen her şeyi bitirdin evraklarını teslim ettin ama işlem orda bitmiyor kaymakamlıktaki amcamların ankara heyet günü gibi toplantı günleri var senin gibi evraklarını verenleri topluyorlar en az 15 yimi evrak olunca ozaman görüşme yapıyorlar buradan beklemekteki amaç bu yani sadece senin evrağını görüşmek için toplanmazlar bu heyette kimler yokki kaymakam bey bilmemne müdürü mal müdürü ilçe sağlık başkan müdürü diyanetin temsilcisi bildiğin ankaradaki sağlık kurulu gibi bir heyet beklemeden kasıt evrakların çoğalması
benim maaşım kesildi mart ayını alamadım yazmışım zaten syde ye gitim adres değişikliği için gerekli evrakları verdim ben dedim hastaneye gidicem onlarda deiler 2 hafta sonra sisteme giricek haziran maaşını alırsın dediler hastaneye gittim tamam dediler merak etim 144 aradım maaş bağlamayla ilgili baş vurun yok dediler...previzyon sorgusunda 60/C1 primi hazine tarafından karşılayanlar yeşilkat YAZIYOR MÜSTEHAKTIR PROVAZYON ALABİLİR YAZIYOR
bulundugum afyon sandıklıda 20 gün olmadan onaylandı ankarayada gitmiş artık aslında ankaraya gitme diye birşey yok sistem kayıt yapılmış tlefonla aradıgımda 144 paramın oldugunu haziran ayında paramı alacagımı söylediler benim kafama yatmayan diyorlarki martın 6 başvuru yapmışsın yanlış ben şubetın sonlarıda dogru başvuru yaptım 22 23 dogru sonra mart 6 itibariylen maaşlarım birikiyormuş haziran 5 alırım ama şubat neden atlatıldı onun cevabı vardır mutlaka