Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliği yaptığımızı SHÇEK'na bildirdikten sonraki süreç nasıl işler?

ögretmen-

Yasaklı Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
0
adres degişikligi yapacagız shçk bildirecegim taşındıgımız zaman. süreç asıl işleyecek kesintisiz aylıgımızı alabilecekmiyiz yoksa shçk in yeni adreste gelip kontrol etmelerinimi bekleyecegiz. süreç nal olacak. bakım aylıgı alırken adres degişikligi yapanlar yazsın bilgilerini

allah yadımcımız olsun musatafa_toprak,bizde taşınıcaz ama hastamız iyleşsin biraz öyle,bakalım arkadaşlar yazsında bizde öğrenelim nelerle karşılaşçamızı....

önceden forumda bakmıştım, adres degıstırıpte bıldırınce kesılıyormuş, işlemler yenıden başlıyormuş maalesef. inş öyle degıldır, ayrıntılı bılen yazsın tam öğrenelım.

inşallah kesilmez çok madur durumda kalırız,paylaşın diyoruz arkadaşlara tecrübelerinizi ama kimse birşey yazmıyor demekki kimse adres değiştirmemiş :( bakalım zaman ne göstercek

teşekkür ederim sevgili kalem,sanırım verdiğin linkteki arkadaş il değiştirmişti,benim il değiştirme olmuycak,belki başka bir semt olur,o semte bağlı belediye olur,ama il olmaz.eve giren gelir artışı yok zaten araştırsınlar ama bizleri madur etmesinler yeterki,içimi rahatlattınız rabbimde şu mubarek günlerde sizi korusun ve sağlık versin,sağolun :)

Arkadaşlar ben ankaradayım, köyde oturuyordum asansör yüzünden yakınlarda bulunan yine aynı ilçeye bağlı bi sitede bloklara taşındım, geçen hafta annemi gönderdim shçek 'ya yeni adresini bir dilekçeyle yaz ver demişler , oda yazıp vermiş bakalım ne olacak maaş aksayacak mı..

allahtan dilerim ki aksamaz jonjon,gelişmeleri bizlere haber verirsen sevinirim.aslında shçek elinde tüm bilgilerimz mevcut ve gelir artışı olup olmadığını internetten bakıp takip ederler ve aksamaz maaş diyorum mantıken,yakın zamanda tekrar kontrole gelip bakabilirler hasta bakılıyormu durum nedir diye.böylede olmalı ama bilemiyoruz işte içimiz hiç rahat olmuyor düşünmekten.herşeyin hayırlısı olsun cümlemiz için...

ya arkadaşlar biraz daha bilgi hiçmi bakım maaşı alırken adres degitire yok

mustafa kardeş sadece bizim başımızda sanırım bu olay,allah yar ve yardımcımız olsun...

Bende Taşındım 1,5 Sene Oldu Muhtarlıkta Adres Değişikliği Yaptım O Kadar Maaş Fln Kesilmedi ?

allah razı olsun by_ozzo,aynı ilçe içinemi taşındın?maaş sekmesi olmaması madur olmamızı engeliyor bu çok iyi haber, şimdi muhtara değilde önce kaymakamlığa baş vurulup yeni adresi haber verip kaymakamlığın verdiği kağıtla eski ikametgahın olduğu muhtar ve sanra yeni ikametgah adresi ve yeni muhtara kayıt yapılıyormuş diye duyduk nekadar doğru taşınınca görücez, koştururuz önemli değil yeterki maaş sekmesin.tekrar teşekkür ediyorum

by_ozzo birşey daha sorucam izninle,shçek na bildiri yaptın ama değilmi sadece ikametgah değişimi muhtarla halledilmez çünki

Ben bugün aylığımı çektim bi sorun yok şimdilik arkadaşlar.. eve kontröle gelecekleri zaman çıkarsa bilmem , onunda tarihi belli olmadığına göre yapacak bişey yok.. siz değiştirince shçek 'e bildirin bi dilekçeyle görevinizi yapın sonra bi sorun çıkarsa niye bildirmedin diyemezler ;)

sevindim arkadaşım sağlıkla harca paranı,ben bişey daha sorucam izninle,nasıl bir dilekçe yazmam gerek bilgi verirmisin lütfen.

SER-VET;

Hayır Servet Sadece Muhtarlık Kaymakamlıkta Değişiklik Yaptım O Kadar Aynı Semt Sadece 100m Ara İle Yan Binaya

teşekkür ederim sevgili kalem,gelir artışı yok,evdeki kişi sayısında değişiklik yok,bakıcı değişikliği yok,sadece adres değişicek ve aynı ilçede bulunan bir ev bakıyoruz kendimize,hatta aynı ilçenin köyüne gitmeyi düşünüyoruz sakin ve temiz havasından dolayı. bilgilendirdiğiniz sağolun Saygılar

bakıcı aynı evde yaşıyor (EŞ) baıyor sevgili kalem...

teşekkür ederim sevgili kalem,verdiğin bilgiler beni çok rahatlattı,ev bulup taşınınca gelişmeleri sizlere haber veririm.hayırlı kandiller

arkadaşlar aynı ilde adres degişikliği yapılınca maaşda aksama veya bekmeme olmuyormuş.
dün kontrole gelen görevli ile konuştum. en azından antep de böyle.

tabi adres değişikligini 15 gün içinde bildirmek lazım

Üst Alt