Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliğinde 2022 maaşı kesilme süreci nasıl oluyor?

mb21

Yasaklı Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
0
maaş almaya 1 ay falan kala adres değişirse maaş kesilirmi?kesilirse yeni adres belirtmeden sonra 90 gün daha sayacakmıyız yoksa kalan 1 ay dan devammı edilir?kaldığımız yerden?son olarak yeni gösterilen adrese yine sorumlu görevliler gelirmi?

sistem 2 ay gibi sürede görüyor ortalama. sistemde gözükürse durdururlur. adres değişikliginizi bildirin yeni baş vurmuş gibi işlem yapıyorlar. sürekli raporunuz veya fotokobisi varsa rapor almayın. bir yıl içinde eadres değişikliginiz yapılır ve tekrar aktiff olursa alamadığınız maaşlarıda alırsınız. ama unutmayın 1 yıl içindeç. benm maaşım kesildi adres değişikliginden 3 dönem birden aldım

3 aylık engelli maaşı için adres değişikliğini bildirmek için gittim,memura söyledim ama memur bildirmene gerek yok dedi şehir dışına çıkmadın sonuçta dedi ve yeni adresimi bildiremedim böyle bişey varmı eğer yoksa memur bana neden öyle bişey söylesin..

Üst Alt