Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliğinde alınamayan tutarı toplu olarak alabilir miyim?

krc25

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
slm ben 2010 yılı ile 2013 şubat ayı arası 2022 maaşı alıyordum. 2013 şubat ayında adres değişikliğinden dolayı kesilmiş ben bunu mart aylığını almaya gittiğimde öğrendim(gerçi onu da alamadım) 2013 martında tekrar başvurdum. eylülün 15inde kabul edildiği bildiridi maaşımı aralık dönemin de alacakmışım. toplu para vermediler :(:( acaba toplu para kalktı mı veya toplu para alabilir miyim?( BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YAZSIN!)

Buna benzer bir durum benim de başıma gelmişti. Babam kendi ikametini aldırmak istediğinde, bizimkiler de yanlışlık alınmış, ama bundan ne bizim ne de babamın haberi vardı. Bakım aylığımı çekmeye gittiğimde yatırılmadığını gördüm; daha sonra belli aralıklarla gittiğinde yine yatırılmadığını görünce bir aksilik olacağını düşünüp bulunduğum ilçenin ilgili birimine giderek durumumu anlattım. Adres değişikliğinden ötürü aylığın kesildiğini söylemişlerdi. Ne yapmam lazım dediğimde ise, tekrardan eve giren miktar hesaplaması yapılacağını ve eve memur geleceğini belirttiler. Yaklaşık 3 ay kadar sürdü bu işlem. Eve gelen memura durumu anlattım... Adresimin değişmediğini, bir yanlışlık sonucunda böyle olduğunu anlatım ve alamadığım diğer paraları alabilecek miyim, diye sordum... Aslında bu benim KAZANILMIŞ BİR HAKKIMDI, fakat memure alamayacağımı söyledi. İstanbul Maltepe'deki birime mail yolladım bu defa. Param alamadıklarımla birlikte yatırılmıştı. Her yerde oluyor mu bu bilmiyorum, ama hamd olsun ki ben aldım ve de çok zor durumdaydım ki feraha erdim sonuçta... İnşallah sizin için de bu şekilde olur. Biraz uzun oldu kusura bakmayın :)

önemli değil :) inşallah ben de alabilirim. nereye başvuracağım ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan lütfen yazsın!

Üst Alt