Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliğinde babamın 2022 maaşı kesilir mi?

murat7834

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim babam sürekli %71 engelli raporu var (2010)da aldık. Ben memurum tayinim İstanbula çıktı.ben ikametgahı aldırdım. Ama babamın ikameti aldirmadim. Ve burda ben bu gün babamın raporu için itiraz ettim.bu arada 2022 maaşı aliyo.

Şimdi;

1- ben önce babamın ikameti alırsam yanıma 2022 maaşı kesilirmi

2-rapora itiraz nedenim parkinson hastası artik kendi yiyip içemiyor kaşık dahi tutamıyor ellerden dolayı raporu yükseltmek bakim parası için ve ötv indirimi için araç %90 alabilirmiyiz derdimizi anlatınca ev kira ben tek çalışıyorum.

3- ikameti alıp mi hastaneye gidiyim yoksa önce raporun sonucunumu bekleyim.

Öncelikle geçmiş olsun. Kaç yıldır bu hastalık ile uğraşıyor acaba? Benim yakınımda da varda ondan merak ettiğim için soruyorum.

Sorunuza gelicek olursak babanızın ikametini yanınıza alırsanız eğer aylık gelir limiti yükseleceğinden 2022 maaşının kesilme ihtimali yüksek. Evde kaç kişi yaşıyor ise eve giren toplam maaşları o kişi sayısına bölerek hesaplayabilirsiniz. Bir de babanız kaç yaşında 2010 yılında alınan rapor da yaşlılıktan dolayı %10 oran veriyorlar onu vermemişlerse o eklenebilir başka da rahatsızlığı yoksa %90 olacağını pek sanmıyorum ama yine de doktora gitmeden buradan kimse size %90 alırsınız veya alamazsınız diyemez. Doktorlar da bir o kadar gıcık olanları mevcut %89 da %39 da birçok kişiyi bıraktıklarını gördüm

Adres değişikliğinden kesilir işlemleri bulunduğu yerden yapın,istda bu işler daha zor 😕

Üst Alt