Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliğinde Evde Bakım Aylığının yeniden bağlanması ne kadar sürüyor?

nihal67

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar herkese

benim oğlum down sendromlu evde bakım ücreti alıyorduk.. taşındık il deiştirdik taşınmadan önce dilekçemizi verdik yeni adresimizle.. 2 ay oldu hala bi haber çıkmadı.
. para alımımız durduruldu bu ne kadar süren bir süreçtir

bilen arkadaşlar varsa ve cvp yazarsa sevinirim.....

tşkler hurdacı cevabınız için...bende hep burdaki sosyal hizmetlerden görevlilerin bana gelmesini bekliyodum çünki dosyanın taşındığım ilin sosyal hizmetlerine gelip oradanda görevlilerin tekrar bize gelip tetkik yapacaklarını söölemişlerdi....hemen pazartesi günü söölediklerinizi yapıcam sosyal hizmetlere gidicem tşler...

Bu konudaki gelişmeleri adım adım yazarsanız başka arkadaşlar için de yararlı olur...

slm... yeni ildeki tüm işlemlerimi yaptım sosyal hizmetlere gittim ve dosyamın geldiğini ve yeniden ordaki tüm devlet dairelere gitmem gerektiğini söölediler...
bende hepsine yani tapu dairesi vergi dairesi tarım il müdürlüğü ve belediyeden tüm evrakları kaşelettim sosyal hizmetlere evrakları teslim ettim...
şimdi eve görevlilerin gelmesini bekliyorum... inşallah çabuk gelirlerde maaşımızı alırız...2 aylık birikmişimiz var içerde...

herkese saygılar....

Nihal hanım, bence bu ay sonunda gidip "ne zaman geleceksiniz" diye sorun sosyal hizmetlere.

Ya arkadaşlar ben şunu sormak istiyorum.Adres değişikliği derken atıyorum X şehrinden Y şehrine taşınıncamı adres değişikliğimi oluyor, yoksa, ilçede ikamet ediyorum İl'e taşınacağım adres değişiklik beyanı şart mı.?
Taşınacağım mesafe 80 km.

Bir de diyelimki adres değişiklik beyanı şart dosya yeniden mi tanzim olacak cevap verirseniz sevinirim.

adres değişikliğini bildirmek evinizi değiştirdiğiniz zaman şart.tabi başka bir ile taşınıyorsanız sizinle ilgilenecek sosyal hizmetler il müdürlüğüde değişeceğinden hem ayrıldığınız,hemde yerleştiğiniz ilin müdürlüğüne başvuracaksınız.

aynı ilde adres değişikliği olursa dosya yenilemeye gerek yok.başka bir ile taşınırsanız iki uygulama karşımıza çıkıyor. yukarıda yazıyor,nihal hanımdan dosyayı yenilemesi istenmiş,eses26'nın geldiği ilin müdürlüğünden gönderilen dosyası aynen kabul edilmiş. artık memur nasıl isterse öyle olacak.

slm arkadaşlar... sosyal hizmetlerden görevliler geldiler nihayet şubata kadar paranız yatar dediler ama bu çok uzun bi zaman deilmi...adıma x bi bankaya hesap açacaklarını ve oraya gidip almamı söölediler ... dedim zaten bu ayla beraber 3 aylık alamadığım para var içerde şubata kadar da 4 ay var nasıl olacak bu hepsini toplumu verecekler dedim hayır dediler....yani ben şimdi birikmişleri alamıcakmıyım....bi bilginiz varsa lütfen beni bilgilendirin arkadaşlar...

Yasal sürede yeni ikamt adrsinizi bildirdiysniz birikmiş toplu paranızı alırsınız. Evet, şubat ayına kadar uzun bir süre. Belki oylesine söylmişlrdir. Siz kesin bilgiyi sosyal hizmetleri arayarak öğrenin. Şubat ayına kadar sürceğini sanmıyorum.

Üst Alt