1 ay önce adres değişikliği yapıp vakıf sınırı dışına çıktığım gerekçesiyle maaş kesildi. Bugün tekrar başvurup bağlatmak istedik ama raporumun aslını istediler. Raporum "sürekli" ibareli 2007 tarihliydi ve bu raporun aslını zaten 2007 senesinde 2022 maaşını bağlatmak için onlara vermiştik. Bunu söylediğimizde de kurumdaki dosyamda raporun aslının bulunmadığını söylediler. Bu nasıl olabilir ? Raporumun sadece fotokopileri var elimde. Başvurmadan önce araştırmıştım yeniden maaş bağlanma şartlarını ve kesilen 2022 maaşları için kesim tarihinden itibaren 5 yıl içinde yeniden başvurursa rapor istenmez diye okumuştum, bunu da kuruma ilettiğimde yok öyle birşey dediler. Velhasıl bu durumda ne yapmam gerekir?
Diğer sorum, benim tekrar hastane köşelerinde heyete girip yeniden rapor alacak sabrımda yok gücümde, ben bu eski raporun ıslak imzalı nüshasına ya da işimi görecek şekline nerden ulaşabilirim.?
Diğer sorum, benim tekrar hastane köşelerinde heyete girip yeniden rapor alacak sabrımda yok gücümde, ben bu eski raporun ıslak imzalı nüshasına ya da işimi görecek şekline nerden ulaşabilirim.?