Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliğinden dolayı kesilen 2022 maaşının geri alınması..?

esesli__26

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
merhaba biz ramazan bayramından sonra Antalya'dan eskişehire taşındık adres değişikliğini bildirmemiz lazımmış kaymakamlığa bilmiyordum 2022 aralık maaş sını alamadım kesilmiş acaba aralık aynın maaş nı verirlermi??

yeni taşındığınız yerin SYDV'ye gidip başvuru yaapmanız gerekiyor. başvururnuz alınır, duurmunuz tekrar inceleenir ve şartlarınızın uygun olduğu anlaşılırsa maaşınız bağlanır. hemen başvurun ki mart ayına yetişin.
mart aylıgını almanız işlemlerin çabuk sürmesine bağlı yani.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı. kaymakamlıkta bulunur.

bentaiındığım yerin sydv gittim bizim yapa bileceğımız bişey yok dediler devlet verirse veriri dediler bizle alaka yok dediler....

ben daha önce antalya da oturuyordum ramazan ramazan bayramında eskişehir sivrihisar köyüne taşındık yeşilkart lıyım 2022 nmaaş alıyorum o nrada antalya hastaneye yattım adres değişikli sebebiyle yeşilkart ve 2022 maaşım iptal olmuş aralık ayında hastanede yatarken ptt gittim ve parayı vermediler yatmamıl dediler hastaneden çıkınca memlekete gelince kaymakamlığa gittim sosyal yardımlaşmaya yeşilkart başvuru ve 2022 maaş başvurusunu tekrar yaptım sonradan aradım sosyal yardımlaşmayı 2022 maaş verirlermi acaba diye memur biz bilemeyiz orasını dediler

E Bekir öyle anlatsana ablam uzun uzun:)
Şimdi sen Eskişehir'e taşındın. Orada ikamet ettiğin yere baglı SYDV'ye başvurdun. Sonra onları aradın maaşı sordun onlar da biz bilemeyiz demişler. (Evet onlar bilemez buna Mütevelli Heyeti karar verecek çünkü.)

Buraya kadar anladığım doğruysa her şey yolunda. Sen kaymakamlıktaki vakfa başvurmuşsun. şimdi vakıf tarafından muhtaçlığın yeniden araştırılacak. Mütevelli heyeti de muhtaçlığının devam ettiği yönünde karar verirse o zaman da aylıkların aylığının durdurulduğu tarihten itibaren ödenmeye başlayacak. yani bu durumda aralık dönem aylığını da alabileceksin.

allah razı olsun ABLA verdiğin cevaplar için emeğine sağlık...

abla 2 sorum daha olacak rahatsız etmek istemem ama cevap verirsin sevinirim benim siğorta girişim 2007 ve 360 gün siğortam var 2009'da BÖBREK nakli oldum malülen emekli nasıl olurum... Bide ttnet limetsiz kullanıyorum ayda 48 tl geliyor engelli tarifesi acaba engelliler için daha uygun paket varmı yoksa bu paket mi daha iyi TŞKLER CEVAP VERİRSEN....

Üst Alt