Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliğinden sonra geçen süredeki evde bakım maaşları birikmez mi?

Ayaz34

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba biz İstanbul'a taşınali 4 ay oldu adres değişikliğini bildirdik inceleme yapıldı dosyamiz onaylandi fakat geriye dönük yatmayan ayların parasını alamicagimizi söylüyorlar bunun için nereye başvurmak gerekiyor zaten aylardır magduruz hakkımız olan parayı neden alamıyoruz çevremde bir çok kişi toplu ödeme aldılar lütfen aydınlatın beni

geriye dönük bir para alamazsınız sonuçta bu maaş adı altında verilse de sosyal yardımdır o yüzden onay verilip tekrar bağlandıktan sonra para yatar bir yere başvurmanızda birşeyi değiştirmez kardeşim Ayaz34

Benim çevremde bir sürü insan aldı bu parayı sizin çok bilginiz yok sanırım ben uydurmadim bunu

2022 3 aylık engelli maaşlarında geriye dönük toplu ödeme yapılıyor sen bunları görmüşsündür Ayaz34
Bakım maaşlarında toplu ödeme yapılmıyor

Ben arkadaşlarımdan duydum 5 bine yakın para alan arkadaşlarim var ve eve incelemeye geldiklerinde de sordum heyet ne derse ona göre verilebilir dediler

Sen de heyete sormuştun demişler ki
olmaz alamazsınız
Değil mi

Ayaz34
adres değişliği için zamanında başvurduysanız durdurulan maaş gelirinizde bi değişiklik olmadıysa yeniden bağlanmasına karar verıldıyse arada geçen o bikaç aylık maaş size ödenır.çünkü siz şartlarınız tutmadıg için kesilmemmiş ve ilk başvurnuzda değil.o yüzden sizin o arada geçen maaşı almanzı gerekıyor.nette okudum bazı yerlerde tam bazı yerde birazını bazı yerdede hiç vermiolarmış.kanunsa kanun niye böyle yapıolarsa arttık.bence siz başvurnuzu yapın paranızı isteyin.

[COLOR=inherit !important][FONT=X-LocaleSpecific]

[/FONT][/COLOR]

Verilmeseydi inceleme için geldiklerinde öyle birşey yok derlerdi zaten. ben yarın kurumu arayıp bizim dosyayla ilgilenen kişiyle görüşcem o daha detaylı bilgi verir sağolun yanıtınız için

Yanlış bilen arkadaşlari bilgilendirim istedim bugün görüştüm sosyal hizmetlerle kesin yatacakmis hepsi toplu olarak

E-devlete ay başından sonra bakınız, İnşallah toplu ödeme olur

Üst Alt