Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değişikliğini bildirdik. Evde bakım maaşım kesildi. Bundan sonraki süreç nedir?

OKAN0107

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
annem bakım aylığı alıyorum adres değiştirdik sonuçta kiracıyız bunu bildirmek gerektiğini bilmiyorduk bakıcı annem dir. kuruma gittik ve adresimiz bildirdik ve memurların tekrar dan geleceğini ve beklememizi söylediler ocak ayı maaşımızı ve şubat ayı maaşımızı alamadık bu memurlar ne zaman gelir ve ödenmeyen maaşlarımızı geri alaır mıyız ? ben ruhsal psikolojik bir hastayım raporum ağır özürlü süreklidir.maaşıma bir şey olurmu illa yatalak mı olmak gerek ?

adres değişikliğini zamanında bildirmediyseniz yani en geç 15 gün içinde bildirmediyseniz alamadığınız aylıkları alamazsınız.
Heyetin ne zaman geleceğini bilemeyiz. ama pek uzun sürecegini sanmıyorum.
Bakıma muhtaçlık kriterleri için şu linki inceleyiniz:http://www.engelliler.biz/forum/evd...-bakima-muhtaclik-kriterleri.html#post1233921
A,B,C,D bentlerinden en az birinde tam bagımlı ve en az ikisinde kısmen bagımlı iseniz bakıma muhtaç sayılırsınız. heyet sizi bu genelgeye gore degerlendirecek. Fikriniz olması açısından inceleyiniz.

Üst Alt