Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adres değiştirdiğim için maaşımın kesildiğini söylediler?

bsbsragokce

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkdşlar hala kafama takılmış durumda.

Adres değiştirdim diye maaşım kesildi. Tekrar başvuru yapmamı istediler bende yapıp hallettim . Ama böyle bişey olduğunu bilmiyordum. Tekrar bağlanır mı acaba maaşımı haziranda verirler mi ?

Aslında şöyle bir durum vardır ve çoğunluk bilmez resmi gazatede yayınlanan herşeyden sorumluyuz uymak zorundayız gibi sizin sorununuzda buna bağlı bir olay 25 ocakta yayınlanan 2022 yönetmeliğinde bağlı bulunduğunuz sydv den farklı bir sydv nin bölgesine taşınmış iseniz kesiyorlar yeni adresinizi bir bakıma bahane ederek son şartlarınızı kontrol edip yönetleğin yeni şartlarına göre bağlanıp bağlanmıyacağına karar veriliyor.

Tekrar bağlanırmı diyorsunuz şartlar baya ağırlaştı yaşadığınız hanede yaşayanların geliri ve gelir sayılabilecek her türlü mal varlığınızın rayiç bedeli hanedeki kişi sayısına bölünüp 120 tl nin altında bir rakam çıkması halinde bağlanır.
Ayrıca bu durum yaşınız kaç olursa olsun geçerli

Gerçekten gittikçe hayatımızı zorlaştırıyolar saçma sapan şeylerle uğraştırıyolar. Ama bi sorum daha var başvuru yaptıktan 1ay sonra gelip evinizi kontrol edicek demişlerdi halen gelmediler ? bu onaylamadıkları anlamına mı geliyor

O durum da şunu söylüyor bizlere biz hata yapabiliriz ama siz yapamasınız gibi bir despotuluğu normal şartlarda 1 ayda gelip kontrollerini yapmaları gerekirdi
Bu onaylanmadı anlamına gelmez gelip kontrolu yapmadan bir karar veremezler bu arada yukarda bahsettiğim şartları kendinize göre ayarlamanız lazım yani hane de yaşayanlar ve geliri 120 tl nin altında olması gerekiyor.
Birde eve gelecek sydv yetkileri sadece bulunduğunuz şartları belirler ve son kararrı mütevelli heyeti karara bağlar.
İnş hakınızda hayırlısı olur.

Anladım bilgi için teşekkür ederim gerçekten. hayırlısı...

Az önce okuduğum bir yazıda şöyle bir ifade vardı bu önemli gerçi mantığa aykırı ama yinede dikate almakta fayda var.
Müracat eden kişinin evine gelip bulamamışlar ve ikinci kez gelmişler ve yine bulamayınca kesmişler.
Bu şu anlama geliyor daha öncede bahsettiğim gibi sydv patron ne isterse yapabilirim düşüncesinde çok fazla yanılıyorlar ama siz yinede köprüyü geçmeye bakın iyi şanslar.

Üst Alt