Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adresim değişti. Engelli aylığını çeksem geri isterler mi?

sigmund35

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Adresim değişti engelli aylığım fes edilmemiş henüz işe de başlamadım aylığı çeksem geri isterler mi

-mka nın dediğine göre peşin ödemeymiş (yani haziran temmuz ağustos dönemi) çekilmezse doğru olur

sonra faizle geri ödemek zorunda kalmayalım

sigmund35
e ablacım aynı ilçe içinde adres değişikliği yaptıysan aylık kesilmez ki:)
vakıf sınırları dışına taşındıgın takdirde aylığın kesilir. sen de ilçe dışına çıkmadığına göre vakıf sınırları dışına da çıkmadın:) yeni adresinin baglı olduğu vakıf aynıysa sorun yok:)

haziran aylığını ödeme gununde gule güle çek:) rahat ol bir sorun çıkmaz.

Kalem abla bir de ben ekpss ile atandım şuan güvenlik soruşturmasının bitmesini bekliyorum işe başladığımda 1 ay sonra sigorta girişim oldu başladım maaş geri istenir mi

sigmund35
şu an sigorta girişin yok di mi? sigorta girişin anladığım kadarıyla 1 ay sonra olacak?
doğru mu anladım?

evet Kalem abla şuan sigortam yok bir de teyzemlere taşındım evde çalışanlar var muhtaçlık kriterini engeller mi acaba

sigmund35
şu an sigortalı değilsin. haziran ödemeni çektikten sonra sigortalı olsan da haziran ödemen geri istenmez senden.
sigortalı olduktan sonra da sistem aracılıgıyla sgk tespitin yapıldığı takdirde aylığın 1 eylül öncesinde fesh edilir ve eylül dönem aylığını alamazsın. dolayısıyla hane geliri sorunun kalmaz merak etme.

Üst Alt