Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ADSL TTNET hangi tarifeyi, kullanmalıyım?

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar 101 TL internet faturası geliyor.
Bu fatura miktarını düşürmek istiyorum.

ERİŞİM ŞEKLİ :ADSLERİŞİM
TARİFE TİPİ :NETLİMİTSİZ
ERİŞİM HIZI :8 Mbps'a Kadar

ADSL TTNET hangi tarifeye geçmeliyim ?

Limitsiz olarak devam etmek istiyorum.

Türksat Kablo aşağıda ki tarife (engelli tarifesi) uygunmudur ?
59 tl ancak engelli indirimiyle 49 tl ediyor.
hız 24
akn 75
limitsiz
Hız ve limit sorunu yaşarmıyım ?
Var mı bu firmayı kullanan, bağlatmak kaç gün sürer, kaç gün internetsiz kalırım ?
AKN'Lİ EKOSINIRSIZ24-75325%59,99 TL44,99 TL

türknet engelli paketine geç . 120 tl kadar cayma bedelini karşılıyor ve engelli indirimi ile 45tl 150gb sınırsız ev telefonuna 1000dak her yöne veriyor süper ben geçtim çok memnunum salak gibi ttnet 110tl ödüyordum .

O kaca?
16 gb lik sinira 50 tl oduyoz ev telefonu ile beraber ttnet

Turknet sınırsız ve ev telefonu 1000dak engelli tarifesi 45tl ve %100 Türk firması diğerleri gibi Arap yada yabancı ortakli değil en iyisi turknet altına imzamı atarım 120 tl de diğer operatorden cayma bedelini ödüyor daha ne yapsın en önemlisi diğer firmalar gibi sözleşme yapmıyor istediğin zaman iptal et fark faturası çıkarmıyor tahahutsuz yani ttnet sözleşme iptali için benden 380tl aldı 120 tl turknet karşıladı ve sözleşme yapmadan geçiş yaptım turknet hepsinden iyi

Bende türknet kullanıyorum, çok iyi ve ucuz bana göre.

bLaCkRaCe

Öncelikle ttnet'ten kesinlikle uzak durmalısın çok mecbur kalmadıkça abonelerini yolunacak kaz gibi gören bu firma ile hiç bir hizmetini almamalısın.
Bahsettiğin turksat kablo mevcut abone olduğun ttnete göre çok iyi özellikte bir tarife ancak daha iyi tarifeler varken bunu da ikinci plana atmalısın.

Arkadaşlar da bahsetmiş ancak kısaca ben de bahsedeyim. Öncelikle turknet müşteri hizmetlerini arayın (7/24 Çağrı Merkezi: 0 850 288 80 80 / 0 850 288 70 01) ve turknete geçmek istediğini ancak hattınızın ne kadar hızı desteklediğini öğrenmek istediğinizi söyleyin, çünkü turknet hattınızın desteklediği hızı veriyor bu da artılardan sadece biridir. 1 Ay bedava için https://turk.net/taahhutsuz-limitsiz-internet-paketi/ linkten adınızı soyadınız diğer istenen bilgilerinizi girin turknet tarafından aranarak aboneliğinizin başlatılması için gerekli işlemler yapılır, sizin mail adresinize evrakları gönderirler o evrakları doldurur imzalar turknete kargo ile geri gönderirsiniz turknet sizin adınıza mevcut abone olduğunuz firmadan aboneliğinizi kendi bünyesine almak işlemlerinizi başlatır bu süre yaklaşık 1 hafta sürer ve bu süre içinde de internetiniz kesilmez mevcut internetinizi kullanmaya devam edersiniz, abonelik işlemleriniz tamamlanınca turknet sizin kullanıcı adınızı ve şifrenizi sms ve mail ile gönderir aynı anda da ttnet aboneliğiniz kesilir siz kullanıcı adınızı ve şifrenizi modem ara yüzüne girersiniz ve internetinizi kullanmaya devam edersiniz.

dthvKx.png

Bende TURKNET kullanıcısıyım, gayet de memnunum. Tavsiye ederim.

75 AKN ve limitsiz olan TTNET ADSL tarifem için 101 TL fatura ödüyordum.
Dün TTNET bireysel online sayfasından talep başvurusu formunu doldurdum. Bu sabah aradılar ve durumu izah ettim.
75 AKN ve limitsiz 16 mps devam etmeye karar verdim, 101 TL yerine 24 ay 59 TL ödeyeceğim. Tahattüt olarak kabul ettiğim 24 ay bu devam edecek.
Şayet her ay için 41 TL indirim söz konusu. Çıkarsam 41 TL ceza yiyeceğim. 5 ay sonra çıkarsam 41x5 olacak.
Bir daha ki ay duruma bakacağım. Sorunlu olursa çıkıp dediğiniz gibi TURKNET kullanıcısı olacağım.

İdeal Telefon hattınız olsa da olmasa da engelli tarifesinde ücret 44.99 TL

Üst Alt