Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Advancad bionics implant cihazı kablo sorunu..?

ahmet1905

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
herkese hayırlı ramazanlar..
benim yiğenim 3 yaşında ve advancad bionıis imlant işitme cihazını kullanıyor bir buçuk seneden fazla.
sorun cihazın kablosunda sabit oldugu zaman bir problem yok sarı ışık yanıyor ama hareket ettiği zaman bazen kırmızı ışık yanıp devre dışı kalıyor cihaz..
odyologla olan görüşme de bize dedielerki bunu garantiye göndersekte sorunla karşılamazlar ( çünkü cıhazı sabit kalırsa hareketsiz sorun cıkmıyor ) servis bunu karşılamaz dedi ve elimiz boş döndük..yani servısın karşılaması gerekmiyor mu garanti süresinin bitmesine cok az bir zaman var ..
nasıl bir yol gözlemleyebılırız . kulaklık ikide bir devre dışı kalıyor kablosunun degısmesı mecburi yani ........

kablo Icin bi 100 lira kadar olabilir en cok diyorum. bunu cebinizden vermeniz gerek cocuk Icin.garanti diye alabiliyorsaniz o da alirsiniz yedekte
urur. bosunami koklear Implant yaptirdiniz.

800 tl gibi bir fiyat koydular .. bunada şimdi maddi durum kaldırmıyor

o
zaman yanlis biliyorsunuz yada koklearciniz soyguncu. ben medel kullanirdim. uzun olanini 120 lira kisa olanini 80 liraya alirdim galiba gecmis zaman. bilmenizi Istedigim koklear Implantin gerekli parcalarindan para kitacaksaniz cocugun hayatina cok zarar vermissiniz koklear Implant taktirarak. bari masrAF YAPMIYACAKSANIZ KENDI SAGIR KULAGIYLE HIC OLMAZSA ARABA ALTINDA KALMAYACAK KADAR DUYARDI.

peki kaynak verebılırmısınız alacagımız bır yer var mı suan gıttıgımız yer hariç 800 tl nerde 120 tl nerde

s
Iz taktirdiginiz koklear Implant markasindan baska bir markanin parcasini kullanamazsiniz. advancentten alacaksiniz. medelin kablolari uymaz size.

pekı kullandıgımız markanın sadece bir şubesı mı vardır sizce fazla bu cıhazlarla vakıf degılım

koklear implant isitme cihazi gibi adim basi satici olmaz. bi taktirdiktan sonar baska marka baska koklear olmaz. eliniz mahkum. ve re cek siniz o parayi. vermezseniz bilinki cocugun kulagini katletmissinizdir. butuk koklear markalari oyledir az sube olur.

Açın firmaya telefon, doğrusunu öğrenin. Benim bildiğim SGK çocuklara yılda 2 veya 3 kabloyu ücretsiz veriyor. Ama en doğrusunu firma bilir.
Herkese iyi bayramlar...

Üst Alt