Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Advanced Bionics İmplant (aura) ihtiyaç sahibine armağan edeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tayfun64

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
12.10-2011 Güncel: Cihaz ihtiyaç sahibi birisine verilmiştir

dış ünite+şarj cihazı+2 adet pili

cep numaramı: xxxxxxxxxxxxx

at cope gitsin markada pek ahim sahim degil
ameliyatla yerlestirilen parcalar olmayinca dis alicilar ise yaramiyor genede iyiniyet gostermissinbiz tesekkurler
bende koklear implatimi aldirdigim zaman hacettepedeki odyologa sizde dursun ihtiyaci olana verirsiniz demistim dis parcalarini ahmet atas bey kabul etmemisti
burda sitedede imlantindan sikayet edene postalamak istedim yeni cikanlardan istiyormus ehh icim rahat cope attim

shukufe bırak da ihitiyacı olanlar kullansınlar

shukufe sütten ağzın yandı seni çok iyi anlıyorum bacım.. :) ben koklear ımplant yaptırmadım ama albunuya katılımıyorum.tahminimce bu ımplantlar takılmadan önce kişiye uygun olup olmadığına bakılıyordur..
yinede ihtiyacı olan birileri çıkarsa denemekten zarar gelmez..

dikkat ederseniz arkadas dis parcalarini verecek garibana :) keske dis parcalarla kulak duysa
olen merhumu ameliyat edip ic parcayi alamazsiniz
alsanizda ise yaramaz
bu dis parcayi bilmeyen birileri alir sanki kullanabilirmi bunu de3mek istedim kokleara dusmanlik degil

merhaba tayfun bey ben dediginiz cihazı kullanıom benim cok işime yarar gercektende. nerde oturuosunuz. bu arada basınız sag olsun mekanı cennet olsun babanızın allah rahmet eylesin.

gokcecim dikkatli okusannn
herne kadar paldir kuldur olsada
bak ahmet ats beye tekrar tekrar soyledim bu medeli kullanan cok sarj cihazini dis parcalari siz bir ihtiyaci olana veririsiniz diye bana dudak altindan alaylica guldu dursun kendinde dedi
bikac kisiye sordum size vereyim diye onlada ha bunu alicagima devlet veriyo bedava nasisa yenisini alirim dediler
burda sitede tempo medel kullanan biri cihazindan sikayet edince adres verirsenuz postalayayim size deip gulunc gibi oldum kabul etmedi
yani devlet bedava verip dururken kimse senin benim eskime bakmiyor
dusmanlik degildi insan kiriliyor birde iyilik yapmaya kalkip:(

yine yanlış - yalan bilgiler. devlet hepsini ödüyor bedava diye bir şey yok. 3 milyar, 8 milyar gibi markadan markaya değişen farklar cepten ödeniyor. neredeyse 2 - 3 kulak arkası cihaz alınacak bu rakamlar yüzünden yıllar olmuş dış parçalarını değiştiremeyenler var. kgokce arkadaşımızın yorumuna katılıyorum. çok güzel anlatmış o parçaların almanın zor olduğunu. maalesef O şarjlı piller dunya kadar pahalı. sgk çok komik ödeme yapıyor.

kgokce ile pronet e katılıyorum. bende koklear ımplant kullanıcısıyım. ameliyatla takıldığında bedava ama dış işlemci bozulduğunda (herhangibir parçası olabilir) çok para isteniyor ve sgk komik bir rakam ödüyor..maddi durumu iyi olmayan ve bu markayı kullanan birine neden vermesin? ben olsam bende verirdim. sonuçta kulak kalıbı falan yok, iç parçayı değil dış işlemciyi teklif etmiş.
tayfun64 teşekkürler iyi niyetin için..babanıza da Allahtan rahmet dilerim.

birisi senin vermediğini kabul etmedi diye bu kimsenin kabul etmeyeceği anlamına gelmez bencilce düşünüyorsun.Biz o cihazı alabilmek için aylarca sıra bekledik arıza yaptığında tamiri için tonla para ödedim niyetimiz biri daha faydalasın işi görülsün sen illaki çöpe atılmasını düşünüyorsanda bunu buraya yazmak zorunda değilsin yorum yapmana gerek yok

Tayfun64 ..arkadaşım ilikn başınız sağolsun...Allah rahmet eylesin....aynı cihazı kullanıyorum..benim işime yarayabilir....başka isteyen olmassa ben alabilirm......benikisini düşürdüğüm için biraz hasar gördü....ama kullanabiliyorum....benimkisi çalışır vaziyyette ...bozuk olan arkadaşlar varsa öncelik onların tabikkiii.....bu güzel düşünceniz içinde tebrik ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt