Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Afo ne işe yarar, kullananlar memnun mu, önerir misiniz?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar afo kullanan varmı bana önerirmisiniz yada babama babamda felç geçirdi ayaklarını kaldıramıyor basamıyor,ama benim sorunum ayagımda güçsüzlük var afo önerdiler kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum nerden ne şekilde ne şartlarda alınır yardımcı olurmunuz lütfen

eğer ayak bileklerinizde kontrol yoksa veya çok zayıfsa mutlak almalısınız secimi iyi bir fizik tedavi uzmanı yapmalı aldıktan sonrada ftr uzmanına mutlaka gösterin bana ilk verilen afolar yanlışdı tabi acemi olduğumuzdan anlayamadık sonucta ayak bileklerim düştü 2 aylık fizik tedaviyle zor açtılar

demirc kardeşim çok sagol benim evet ayaklarda güçsüzlük var yardımcı olur yürümene spastigi azaltır die duydum,normalde benim ayagım yürürken yavaş yürüyorum artı diz kapagından bükülmüyor az kırılıyor bunun için ne gibi bi öneriniz olur,fizik tedavi doktorumu karar vermesi gerek

afo nun kalitelisi olmalı 8 yıldır kullanıyorum ayakkabı içine giyilen Otto Bock firmasının Walk On afosu bu işin eniyisi fiyatı biraz fazla ama değer, hem uzun ömürlü hem karbon fiber olduğu için oldukça hafif.....

fizk tedavi hareketlerini özellikle germeleri yapın kasılmaya faydası oluyor birde ben rositell diye bi tens cihazı kullanıyorum kullnmaya başladığımdan beri kasılmalar%95 azaldı size faydası olurmu bilmem yanlış bilgi vermekte istemem en iyisi fizyo terapi uzmanına sormanız medikal ürünleri malesef haddinden fazla pahalı iyi bir doktora danışmadan hiç birşey almayın

arkadaşlar çok sagolun ilginize teşekkür ederim,benim sorunum ayagımda güçsüzlük var şuan botoxs yapılıyor,kaslar gerdigi için rahat yürüyemiyorum..

sonbahar 44 bnm 4 yasında kızım var serebral palsi tanısı konuldu.aynı zamanda metobolizma bozuklugu rahatsızkıgı var.protein alması yasak ömür boyu.haliyle hem ayakları gucsuz hemde.gerılme var bu ay botox uygulayacaklar.nasıl faydası oluyormu?bir de her ıkı ayagına dız altı afo verdıler.kısacası sen tedaviden memnun musun?ayrıca gecmıs olsun kardsım...

sea kardeşim allah razı olsun bebeginize allah şifalık versin,ben evet botoxs yaptırıyorum bana prof dr bizzat kendisi yapıyor ögrencisi veya asistanı yapmıyor,ufak bi işlem insilün ignesinin uzunu ile bacak arası kasıklara kaba etlere falan yapılıyor çok az hissediyorum okadar korkulacak bi agrısı sızısı yok ilk deneme 2 ayrı bacak kaslarına 4 ayrı yere milim milim kaslara sıvı verdi hissetmedim,2 ci yapılışı 3 ay sonra yapılır tekrar yine aynı kaslara kasıklara bu sefer artarak yapıyor iki bacagıma kasıklara 6 şar defa milim milim yapıldı ben rahatladım tabi egzersizini yaptırın yürüyüşe çıkın gezdirin çocugu derim egzersizini yapması şart yürümesi şart çok geçmş olsun bilgi almak istiyorsanız yardımcı olurum

mrblar geçmiş olsun benimde oğlum serebral palsili sizin rahatsızlığınızın tanısı nedir bizde afo kullanıyoruz oğlum küçük olduğu için kullanmak istemiyor ben rositell diye bi tens cihazı kullanıyorum demişsiniz 3 yaşındaki çocukda kullanabilirmi acaba kasılmalarda % 95 azalma var demişssiniz çok büyük bir oran bu çocuklar içinde varsa almak istiyorum

Gulcin abla gecmis olsun sizin bahsettiginiz rahatsizligi olan arkadas demrc rumuzlu arkadas isterseniz ozel msj atarak size donus yapmasini saglayabilirsiniz,suan burdan msjlari takip etmiyo olabilir en.sagliklisi ozel msj olur cok gecmis olsun..

karbon afodan memnun musunuz? elastikiyet az diyorlar. sizin fikriniz nedir ve nereden aldınız. selamlar

Üst Alt