Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağabeyimin işten çıkışı yapılmamış. Son prim 2013'te yatırıldı. 2022 alabilir mi?

selcuk00tr

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
iyi akşamlar

ağbey,im 2 yıldır beyin kanaması sonucu felç hemipleji olarak tanı konuldu sol kol ve ayağını kullanamıyor 2 kulağı 100 de 100 duymuyor sağ göz kapağı kapanmıyor + bu hastalığın stresi yüzünden uyku bozukluğu ve korkusu var şuanda sosyal bir güvencesi bulunmuyor yeşil kart için başvuruda bulunduk iş vereni bunun çıkışını vermemiş patronu ile görüştüm ben iş yerini kapattım die başından savuyor bende yaklaşık 1 ay önce 170 i arayıp işten çıkışı verilmemiş die şikayette bulundum en son sigorta primi ocak 2013 de yatmış fakat çıkış yapılmamış

acaba 2022 aylığına na başvuru için bir sıkıntı olur,mu

bugün sevk aldık ağbim için pazartesi heyete girecek inş bi sıkıntı çıkmaz sonucu buradan paylaşırım

Sigortalı görünmesi ile ilgili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan bilgi almaya çalıştınız mı acaba?

sonunda bugün raporu verdiler %86 ağır özürlü olarak dahiliye hiper tansiyon için 20 kulak 2 kulağı hiç duymadığı için 52 nöroloji 40-40 olarak vermiş toplamda 86 olarak yazıyor raporun aslını kaymakamlığa yollamışlar bizde 3 tane aslı gibi fotokopi sini aldık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ağabey min gelmesi gerektiğini söyledi bende durumunu anlatınca ozaman eşinin vasisi olarak noterden evrak getirmemizi istedi aynı devletin doktoru %86 ağır özürlü olarak rapor veriyor veriyor ve aynı devletin sgk sı %60 özürlü değil diye emekli etmiyor çok karışık bi sistem :D

yeşil karta geçiş yapıldı c1 olarak görünüyor 10 önce evde bakım aylığı için ve 2022 için başvurduk pazartesi 2022 için eve denetlemeye memurlar geldi 15 gün sonra vakıftan bilgi alın dediler :)

hade hayırlı olsun:)
dilerim olumlu sonuçlanır.

bugün evde bakım maaşı için ekip geldi baktılar yazdılar çizdiler yarın hesap açtırın bankaya 2 de resim getirin dediler
az önce siteden sgk ya baktığımda c-3 2022 65 yaş die değişmiş sanırım engelli maaşıda onaylanmış

evet, Selçuk 2022 aylığın baglanmış. Hayırlı olsun:)
evde bakım aylıgı da olumlu sonuçlanacaktır inşallah.

saol abla inşallah olumlu olacak bugün teslim ettik hesap ve resimleri :)

Üst Alt