Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır bir çapraz bağ ameliyatı oldum. Askerlik durumum ne olur?

salihinancii

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama ve ASAL Sevk Başvurusu sayfasında
Sevk işlemlerinizi 20 Mart 2015 saat 17:00'a kadar askerlik şubelerinden yaptırabilirsiniz. gibi bi uyarı aldım,

acık ögretim lisesinde okuyorum, daha önce ön capraz bagdan cok agır bi ameliyat gecirdim 1-2 yılım ameliyatla gecti simdide hala sorunlarım var hissizlik ve agrı gibi 180 boyundayım 110 kilo agırlıgındayım saglıgımı ve kariyerimi ertelemek istemiyorum
bu yüzden askerlikten muaf olma şansımı ögrenmek için burdayım

ben 2012 yilinda ameliyat oldum. öcbden .. kosma kabiliyetimi kaybettim .. dizimde platin var .. soguk havalar ydizim kilitleriniyor adim dahi atamiyorum .. doktoruma sordum sen bu sekilde askerlik yapamazsin dedi.. 15 gun sonra kasimpasa gata da muayene olucam bakaalim ne diyecekler .. muaf olur muyum ? bu sakatlik psikolojik olarak beni derinden sarsti . suan meniskusumun kosesinde ufak yirtik ve toplu igne basi kadar meniskus kisti var

Burada önemli olan şey ameliyat sonrasında kalan kısıtlılık. Eğer hareket açısından bir sıkıntı varda, bir şekilde muafiyet olasılığı mevcut.

Üst Alt