Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır engelli annem adına araç alabilir miyiz?

tatlıkemal

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
slm anemin 65 yaş üsdü agır özürlü raporu var anemin adına araba alabilirmiyim

%90 üstü ise alabilirsiniz aileniz kullanabilir

nereye baş vurmam gerekiyor isdenilen evrak nedir

Anemin %92 ağır özürlü raporu var üzerine ötv siz araç Alabilirmiyim ala bilirsem nasıl bir yol izlemeliyim nereye baş vurmalıyım

Forum da sorunuzun cevaplarını bulabilirsiniz. Rapor üzerin de ötv indiriminden yararlanabilir diye yazmali. Raporunuz ile bir otomobil bayisine gidin yardımcı olurlar.

merhaba, anne baba adına alınan araçlardan sonra allah geçinden versin kişi vefat edince nasıl oluyor bende babam adına alsam 85 yaşında babamın vefatı sonrasında aracın ödenmeyen ötv si banamı kalacak nasıl oluyor?

araç

slm annem %92 agır özürlü raporu var anamın üzerine araba almak için vasi tayın edilmem ıçın hukuk makkemesine dilekce verdim araba almak için dilekce vermem gerekiyormu

vasi için dilekce verdim vasi kararı 02/02/2018günü verildi o ğünmü izin istemeliyim yoksa ayrı dilekcemi vermeliyim

Hastaneden vasilik için rapor aldım şimdi hangi ve evraklarla ne yapmalıyım?

selam engelli üzerine araç almak için gerekli evrahlar nelerdir hasdaneden vasi kararı aldım

Üst Alt