Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır engelli biri memur olabilir mi?

şahin38

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Ağır engelli raporu olan birisi devlet memuru olabilirmi?
not:şahıs işinde de çalışabilir mi

Ağır engelli biri devlet memuru olabilir evet. Yani raporunuzda ağır engelli yazıyorsa ama calisabiliyorsaniz sıkıntı yok. Ama çalışamaz gibi bi ibare varsa ozaman sorun çıkar sanırm

Raporda hangi işlerde çalışamaz yazar.

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalem Melek abla ben 2014 te Ekpssya girerken %52 sürekli raporumla kayıt oldum.Agustos 2017 de ise atamam oldu ve bu esnada yeni raporum çıktı %80 2 yıl süreli ve ağır (3.evre akciğer kanseri).
Raporun Ağır olması atamama engel olur mu?Bu raporu Ösym,Asp ye bildirmek zorundamıyım? Yoksa direkt olarak raporu atandığım kurumamı vereyim?

Merhaba

atanırken raporunda ağır engelli ibaresi sorun mu? forumda cok görüyorum atamada sıkıntı oluyormus (tekerlekli sandalye kullanıyorum) benim raporum ağır engelli yuzde 92 istihdam kısmı işaretlenmemiş yani değerlendirilmemiş ancak çalışamaz da demiyor

bu konuda şimdiden tekrar rapor mu alsam yoksa evraklarımı yollayıp onlar isterse mi harekete geçsem belki direk olur gerek kalmaZ

peki raporunda çalışamaz ibaresi olan bir engelli kpss de atanırsa ne oluyor arkadaşlar

Arkadaşlar ağır engelli olan biri memur olabilir. Atanmasında da hiçbir sıkıntı çıkmaz. Yeter ki raporunuzda çalışamaz ibaresi olmasın. O ibare olursa atansanız bile işe başlayamazsınız. Bende 2015'te atanırken raporumda ağır evet olarak yazıyordu. Atandım ve 3 yıldır çalışıyorum.

eraykapc

Raporunuz yeniyse, dilekçeyle müracaat edip istihdam kısmını işaretletebilir ve "ayakta durmasını gerektirmeyen işlerde çalışabilir" yazdırabilirsiniz

Raporumda çalışamaz yaziyor aciklamasinda ağır işlerde calisamaz yaziyor mebe memur olarak atandim sonuç ne olur.(2013 ten beri mebte YiH olarak calisiyorum)

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım kas hastalığından dolayı %60 ağır engelli raporu verildi. halen işçi statüsünde (eski adı ile taşeron) çalışmaktayım. yaklaşık 4000 gün sigortam var. emekli olunca 1100 tl gibi komik bir maaş alabileceğimden ekpss ye girip memur olmak istiyorum.öğretmen veya başka uygun bir memuriyet. sınava girebilirmiyim girsemde atanabilirmiyim. yoksa agır engelli ibaresini kaldırıp yeni bir rapormu çıkarmalıyım

merhaba bana da ağır engelli raporu verildi ekpss ye başvuramazsın dendi ancak çalışıp çalışmayacağımı belirten bir ibare yok.hangi işlerde çalışabileceği ne dair bir açıklamada yok. halen taşeron olarak çalışmaktayım. 2020 sınavına girmek istiyorum . son anda sorun çıkarmı

Üst Alt