Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır engelli olan annem sebebiyle tayin talep edebilir miyim?

Yalçın02200

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle çok faydalı bulduğum bu websitesini kuranlara çok teşekkür,Allah razı olsun.Ben adliyede memurun ve 2 yıl çalışma zorunluluğu var fakat annem yanımda kalıyor,annemin %68 ağır engelli raporu bulunuyor.Annemden dolayı ilk yılımda tayin istesem olur mu,kurumdan kuruma değişiyor mu acaba.

Engelli yakını tayini

Merhaba! Adliyede memurum annem yanımda kalıyor ve annemin %68 ağır engelli raporu ile tayin istedim fakat üvey çocukları da bakabilir diye bide annemin raporunun yani benim mazaretimin işe başlamadan öncede olduğunu gerekçe göstererek red edilidi, bu durumda nasıl bi yol izleyebilirim

raporda bakıma muhtaçtır bir başkasının yardımı olmadan hayatını devam ettiremez yazıyor mu hangi sendikaya üyesin . sendikadan yardım al halederler

Merhaba

Raporda başkasının yardımı olmadan yürüyemiyor olduğu birde rahatsızlığı belirtilmiş sadece. Sendikam da bu konuda tayin dilekçesi oluşturmamda bile zorlandı, Türkiye de sendikalar boş anlayacağınız. Annemle bir başka ilde yani ilçede çok zorluklar yaşıyoruz.

Üst Alt