Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır engelli raporum kısmi engelli şeklinde güncellendi!?

raaamis

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Ben nereye yazacağımı bilemedim buraya yazabildim. Yardımcı olursanız sevinirim
%91 kısmi bağımlı rapor verdiler onun için itiraz etmistim. Daha önceki raporum %77 ağır engelliydi 2012 de almıştım o zaman yürüyordum 4 yıldır yürüyemiyorum
Engelli raporu için nöroloji alt taraf için %80 kollar içinde %20 verdi heyete girmedim daha ftr nörolojinin verdiği oran onun içinde geçerliymiş Üroloji %40 verdi gözün verdiği oranı görmedim 2012 de aldığım raporda da itiraz ettiğim raporda da göz%5 üroloji %40 vermişlerdi

Bu nörolojinin bacaklar için verdiği 80 ile kollar için verdiği 20 nasıl hesaplanır bu oranla kaç olur biliyo musunuz
Birde şimdi ben itiraz ettiğim raporu üniversite hastanesinden alıyorum oraya gönderdiler itiraz edince.
22 yıldır MS hastasıyım 4 yıldır yürüyemiyorum
Üniversite hastanesinde asistanlar veriyoya oranı heyete girince oranı değistirirler mi
Üniversite hastanesi şu anki itiraz ettiğim raporu aldığım hastane nöroloji MS için tedavimi gördüğüm hastane ama üroloji için şu an bı tedavi görmüyorum
İlaclarımı tak raporumu devlet hastanesinden alıyorum
Uzun oldu ama anlatabildim mi bilmiyorum
Böyle kalırsa eğer oran kaç olur birde bunu sorayım
Teşekkür ederim.

raaamis

Oran ne verirler bilmiyorum ama yürüyemiyorsanız, tam bağımlı olarak verirler diye düşünüyorum.

%91 kısmi bağımlı verdiler
Sosyal hizmetlerden üç kişi geldi biz maaşınızı kesmiyoruz siz itiraz edin o süreçte maaşınız kesilmeyecek dediler
İtiraz ettim bilmiyorum ne olacak perşembe günü heyete gireceğim

Raporunuzu yükseltmenizin amacı tahminim ötv siz araç almaktı maalesef oranları düşürüyorlar yada ağır engelli ise kısmi olabiliyor

Ötv içinmi girdiniz yeni rapor neden aldiniz

Kısmi bağımlı rapora itiraz

Rapora itiraz ettikten sonra oranıda düşmeden kısmi bağımlı raporu tam bağımlı olarak alan var mı aranızda
Ben itiraz ettim yarın heyete gireceğim bu sefer kısmi bağımlıyı tam bağımlı yapmadıkları gibi %90 oranıda düşürürlerse diye tedirginim
Teşekkür ederim şimdiden

Üst Alt