Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır Engelli Sağlık Kurulu diye bir kurul var mıdır?

necoist

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bir arkadaşın mesajını aynen aktarıyorum,bu konuda bilgisi olan cevap verebilirmi?
[FONT=helvetica]Arkadaşlar babamdan dolayı sağlık mazereti tayini için başvuracaktım. bunun için Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurduk. Durumu anlattım ve bana durum bildirir raporu verildi. Sağlık Kurulu Raporu adı altında verilen evrak en alt kısımda ağır özürlüdür bakıma muhtaçtır yazıyor fakat kurum da diyor ki yazının üst kısmında Ağır Engelli Sağlık Kurulu yazmalı diyor. Hastane de biz böyle bir rapor vermiyoruz diyor yardımcı olabilecek birisi var mı acaba ? Sizde böyle bir rapor varsa resmini vs atabilir misiniz yada yol gösterir misiniz[/FONT]

Ağır engelliye ayrı kurul diye birşey olduğunu sanmıyorum.
Özürlü sağlık kurulu raporunda ağır özürlü ibaresi olur o kadar.

Ufukalp

[SIZE=2][FONT=arial]Rapor isteyen kurum hastahanenin verdiği raporu kabul etmemiş "yazının üst kısmında Ağır Engelli Sağlık Kurulu yazmalı diyor."muş,ben bu güne kadar böyle bir kurul duymadım,o yüzden buraya yazdım bilen varmı diye,varsa arkadaşı oraya yönlendiricem.[/FONT][/SIZE]

Ağır engellı sağlık kurulu yok sadece normal kurul var orada ağır engellı yada sadece engellı yazar

Hangi kanun, hangi yönetmelikte ağır özürlü kurulu diye bir şey varmış sorun... Yıllardır forumları takip ederim, öyle bir kurul ne gördüm ne de duydum...

Üst Alt