Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır engelliler nasıl oy kullanacak?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar agır egnelli vatandaşın oy kullanması için ne gibi yol izlemeli,görevli memur eve gelir mi..

hayır gelmez oyle bir yöntem yok maalesef. ama oy kullanmak için gittiğiniz yerde bina gorevlilerine soylerseniz orada yardımcı olmaya çalışırlar size. gitmekten başka şansınız yok maalesef yani.

ek bilgi: kısıtlı olanlar seçmen sayılmazlar ve oy kullanamazlar.

bende engelliyim giriş katta oy kullanıcam oraya kadarda akülü arabamla gidicem çocuklar yardım edicek konrolsorunum kısmi felcim var sol tarafım tutmuyor bakalım bir şekilde vatandaş olarak görevimizi yapcazallah nasıp ederseölmezsek

2011 seciminde bina girisinin elverissiz olmasindan dolayi gorevli arabaya kadar gelmisti ben de oyumu kullanmistim.bu sefer de ayni sekilde olur mu bilmem

Ben de agir engelliyim oy vermek istemiyorum para cezasi var mi arkadaslar...Oy vermekte kararsiz kaldim...Okulun girisinde basamaklar var ya akulu arabam bozulursa diye korkuyom :(

Kalem(Melek)cim ek bilgi kisitli olanlar derken yani engelli olanlar secmen sayilmazlar iy kullanamazlar ifadeni biraz acarmisin yani insan degiller gibi olmus :)

bizim bulundugumuz ilde evde bakım saglık görevlililerine bakanlıktan yazı gelmiş oy kullanmaya biz götürecegiz sağlık ekibi eşliginde...not: bu uygulama evde bakım saglık hizmeti alan engelliler için heralde çünkü evde bakım ekibine yazı gelmiş..

Ağır engelliler dahil Tüm engelliler. Oy kullanacakları Binanın önüne gittikleri takdirde Sandık görevlilerine Bildirsinler Bina önüne sandık görevlileri gelecektir. Oy vatandaşlık görevidir. Oylarınızı kullanın Sizde Bu milletin ferdi olduğunuzu gösterin.

Vural durum hic de oyle degil...onceki secimde ust kattaydi..sandigi asagi indirmediler....karga tulumba yukari tasindim...moralim bozuldu utandim aglamaaglamakli oldum kilolu oldugum icin :(

Şeçimlerde ağır engelli insanların oy sorunu neden konuşulmuyor acaba sayıları önemsenmeyecek kadar az mı diye de düşünüyorum.Benim bulunduğum bölgede de bina erişimi konusunda sıkıntı var

bende okulun alt katında kullanıcam kolaylık tanınacak diyorlar bakalım yarın görüceğiz

giriş katlarda kullanıcaklar öle dediler

kalem, hayır bina görevlisi falan ilgilenmiyor üçüncü katta olsa çıkıp kullanacak diyorlar aşağı gelmezler diyorlar. chp ve mhp parti görevlileri sırtlarına alıp götürüyorlarsa götürüyorlar.

babam rahatsızdı sol taraf felçli gittik okula sandık başkanına söyledik nie getiriyonuz falan filan tartıştık ilk giriş kat oldugu halde kalkıp 100 adım atıp düz ayak oda arabada oyunu kullandırcak geri döncek söylenip durdu şimdi ben onu tanıyorum tanımasam yapacagımı biliyordum ama tanıyorum az çok slmlaşıyoruz die şikayet etmiycem,etsem birdaha görev falan alamaz...kendi utansın

Engelli okul kalmasin.....Bizler engelli degiliz...Binalari ve yollari yapan kus beyinli zihniyetler.engelli....

engellinin oy kullanması

oy kullandığım okul merdivenli nasıl değiştirebilirim daha uygun bi okul var yakınımızda

Yüksek seçim kuruluna bir dilekçeyle durumunuzu belirtin.Yakındaki uygun okulun adını verin.Bu şekilde yapmayı deneyin.

yada dilekçe verin oyunuzu giriş katta bir sınıfta kullanmayı sağlasınlar... ama zannetmiyorum görevliler zaten yardımcı oluyor

Üst Alt