Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır İşlerde Çalışabilir ibareli rapor aldım, ama oran yazılmamış..?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba...firmam benim ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir raporu istedi bende hastahaneye gittiğimde ...

Polio sekeli.sol alt ekstremite uylukta 15 cm. Baldırda 11 cm atrofi,sol alt ekstremite 5 cm kısa .desteksiz düz zeminde yürüyebiliyor. Yazdı oran yazmamışlar oran kaç olur acaba ....

Ağır işlerde çalışmaya dair verilen raporda oran olmaz gibi geliyor bana. Ama, "ağır işlerde çalışabilir" gibi bir ibare de yazmamışlar mı?

Işe girer.uzun süre ayakta durmayı gerektirmeyen işlerde çalışır diye yazmışlar ama benim öğrenmek istediğim bu tanıya göre %40 rapor alma şansım varmı bunu öğrenmek istiyorum 1999 yılında aldıgım raporumda %40 yazıyodu vergi indrimi için almıştım şuanda vergi indiriminden yararlanıyorum raporumu yeniletsem yine %40 alabilirmiyim....tersahanede çalışanlar için özürlüde olsan saglamda ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir raporu istiyorlar...

Şu şekilde değerlendirilir sanırım:

Tablo_3.4.png

Aslında benim korkum 1999 yılında aldıgım raporun gecerliliğini devam edip etmemesi şimdi öğretmen alımı yapacaklar o raporu kullanamasam yandım keten helvam:(

aslında bu konu da benim açtığım [h=2]"
icon1.png
Ağır-tehlikeli işlerde çalışabilir rapor alırsam özürlü sağlık raporu iptal olur mu?" konu ile çok benziyor bende özürlü kontenjanında tedaş elektrik bakım arıza işlerini yapan firma da çalışıyorum ben aynı zamanda iki yıllık elektrik mezunuyum ben ağır ve tehlikeli işlerde çalışır raporu alabilirsem sadece elektrik mezunlarının katılabildiği ekat bkz.( [FONT=Verdana]EKAT Eğitimi Nedir) isimli kursa katılıp 1000 lira ya yakın maaş alacağım(şuanda asgari ücretle çalışıyorum)ayrıca ben bu kursa katılabilmek için 3500 lira gibi bir para ödedim. fakat çeşitli söylentiler var şeker hastalığım ve yan etkilerinin nedeniyle özürlü raporumun olması ve ayrıca özürlü kontenjanından çalışıyor olmam nedeniyle bu belgeyi alamayacağım alsamda özürlü raporumun iptal olacağı dolayısıyla çeşitli sorunlar yaşayacağımı belirtiyorlar. bu konu hakkında bende işimin şansa kalmadığını bildiğim için yorumlarınızla yardımlarınızı bekliyorum.saygılarımla..[/FONT]

Üst Alt