Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır işlerde çalıştırılamaz raporuma rağmen işyerim beni temizlik yapmaya zorluyor..?

Hasanben

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
% 40 Raporum Var 3 Yıldır İzmir Büyükşehir Belediyesinde İzelman Personeliyim odacı olarak başkanlık makamında görev yapıyordum şimdi görev değiişkliğine gitti idari işler müdürlüğü ve idari işler müdürü ağır işlerde çalıştırılamaz diye kayıtlarda varken ve raporum da ellerindeyken beni temizlik işine vermeye zorluyor hatta verdi suan yıllık izindeyim kurum doktoruna başvurdum onlarda durumumu biliyor ve ağır işlerde çalıştırılamaz diye sağlık taramasında not düşmüşlerdi sicilime.. onlarda diyor ki işe başla vizite al yanımıza gel ortak sağlık birimine gönderelim inceleyelim diyorlar(ortak sağlık birimi izelman şirketinin bir kolu),

neyapmalıyım arkadaşlar yardım edin lütfen....

yapacak tek şey var..rapor dışında bi işte çalışmayın çalıştırmaya ısrar ederlerse raporunla birlikte notere git ihtar çektir..yasal haklarımı kullanacağım de

Nasil yani oyle bi secenek varmi ihtar cektirmek isimden olmama sebep olmaz dimi ve ihtar ucretlimi

valla hakkını aramak istiyorsan herşeyi göze alacaksın..işimden olmayayım aman dersen hertürlü eşşekliğe katlanırım diyosan şikayette etmeyeceksin..sesini çıkarma ozaman zaten vijdansız olmasalar seni bu şekilde çalıştırmazlar...ihtar ücretlidir 20-30 tl arası ilerde mahkemelik olursan çok işine yarar

Haklisiniz simdi ortak saglik biriminden gelicek sonucu bekliyorum

Üst Alt