Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır işlerde ve ayakta çalışamaz raporunu nasıl alabilirim?

mancaba

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ayağımda varis ameliyat oldu gecen yıl ve aradan 1 sene geçti şu anda toplar damarlarda tıkanıklık meydana geldi ve aynı zamanda belimde bel fıtıgı mevcut agır ve aykta çalışıyorum günde elimde 1 tona yakın mal geçiyor ve 7 -8 saat ayaktayım bunla ilgili işyerimle görüştüm haklarımı alıp çıkmak istedima ama onlar bende heyet raporu istrediler bunu nasıl alabilirim ne demem lazım doktorlaraa

öncelikle sanırım bu konuyla kalp ve damar uzmanları ilgileniyor önce ilgili doktora sevk alın
dr muayene sırasında da söyleyin durumunuzu ve rapor almak istediğinizi
onlar sizi yönlendirir

Uzman Doktor raporu almaniz tek basina yeterli olmaz. Saglik Kurulu Raporu almalisiniz.
Rapor da , yapamiyacaginiz isleri belirten ibare olmali : Ornegin : Ayakda durmayi gerektirecek islerde calisamaz .. gibi..

Hocam öncelikle selamünaleyküm benim belim de fıtık var ve bu beni olumsuz etkiliyor doktorum bana iki kez bel den iğne yaptı ve bu beni bir neyi rahatlatmıştı ancak tekrar başladı ben tekrar doktorum la görüştüm beni fizik doktoruna gönder di ben orada aynı şekilde belden iğne yapıldı oda beni bir süre rahatlatmıştı ancak şimdi aynı şekilde ağrılarım devem ediyor çalışma esnasında çok canımı yakıyor ve dayanamıyorum işim ağır ve kargo şirketi ben bu şekilde zar zor 10 yıldır çalışıyorum ve günlük elim den gecen kargo sayısı 5000 küsür adet ve bunu desi olarak hesaplarsak 70 bin desi yapıyor ayrıca bunu ton olarak hesaplarsak 34 tona tekabül ediyor ve bu işi zamanın da yaparken çok iyi dim şimdi yapamıyorm bu yüzden işyerinde sıkıntı oluyor yöneticim ben den ağır işlerde ve ayakta çalışamaz raporu istiyor ben bu raporu alabilirmiyim ve al mam için ne yapmalıyım şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Son düzenleme:
Üst Alt