Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bülent kardeşim teşekür ederim bazı nedenlerden dolayı askere gitmedim yaşım 50 koah hastası oldugumu söyledi doktor nefes testine girdim şitdetli koah yazıyordu doktorda agır koah yazdı yüzde 80 engel puanı verdi o raporla gitsem askeri sübeye beni hastaneye sevk edecekler yine hastanede agır koah hastası oldugum anlaşıdıgında işallah askerlikle sorunum kalmaz kimse bana kızmasın neden askerden kaçtın diye kaçmadım nufusta ölü görüküyormuşum 20 yaşında ölü oldugum anlaşılmış fakat yaşıyordum yaşadıgımı kanıtlamam 4 senemi aldı çok uzun mesele kardeşlerim yoksa vatanım için kurban olurum bin kez ben
OturanBoğa kardeşim agzın bal kaymak yesin ne dilegin varsa oluversin kardeşim askerlik ömrumu yedi bitirdi istanbuldan dışarı çıkamıyorum metrobuse vapura binemiyom kalabalık yerde dolaşamıyorum polis kimlik soracak diye yahu kardeşım askere alsalar utanırım 20 yaşındaki bebeler ne der bide kedilerim var onlar olmasa gidecem askere 6 yapar gelirim ama kedi birakılmıyor bana bişe olsa kedilerime kim bakacak diye üzülüyorum
kardeşlerim abilerim ablalarım bugun devleten aldıgım engelli raporumla
bugun devleten aldıgım 100 de 91 engelli raporumla askerlik şubesine gittim beni aile hekimime sevk etti aile hekimim beni taksim askeri hastaneye sevk edecekmiş askerlik durumum ne olur sizce
OturanBoğa abi benim koah hastalıgım agır koahdı dün askerlik muyanesinde sevk edildigim hastanede ölçtüler orta derecede koah çıktım abi çok korkuyom beni askere alırlarmı abi ben askere gitmek istemiyorum abi komuntanlar hep asker kövüyorlarmış küfürde ediyorlarmış abi bana dayak atan komuntanı öldürürüm ben hele bide kufur ederse kardırımdan taş söker onun kafasını parçalarım abi ne olur cevap yaz
muharremm
SFT sonucunu buraya kopyalarmısın?
Orta derece komplikasyon yapmış koah askerliğe elverişsizdir.merak etmeyin...
Yaşınız kaç bu yaşta koah mı oldun?
Çokmu sigara içtin yada kimyasallara maruzmu kaldın?
muharremm
Kaç yaşındasınız, bilgilerin de 50 yaşında olduğun yazılı doğru mu?
Ayrıca SFT testi tek başına tanı koymak için yeterli değildir.Klinik muayene ve diğer radyolojik tetkikler yapıldıktan sonra Koah tanısı koyulur.
Sft sonucuna göre yorum yapacak olursam, evet değerler normal değil, ancak söylediğim gibi tek başına yeterli değil.sizi takip eden hekim karar verecektir.
Benim kanaatimce askerliğe elverişsiz raporu çıkar/Geçmiş olsun...
askerlige elverişli degildir yazdı askeri hastanedeki doktor
kardeşlerim bugun istanbul gaziosmanpaşa egitim arastırma hastanesinde doktor muyanesine gitim doktor nefes testimi yaptı agır koah çıktı sonucum ve doktorum yazdı askerlige erverişli degildir yazdı heyet günü perşembe günüymüş perşembe günü heyet sonucunu almaya gidecegim
Ahmet T..hocam konuyu milliyetçiliğe bağlama hemen askerlik kutsal görev onu herkes biliyor...yanlız bu abimiz ağır koah hastası ve 50 yaşında!!..okk!!?? muharremm...hocam son durum ne itiraz süreci falan başlattınmı??..geçmiş olsun..