Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır major depresyon için İnvega gyrex lustral buspon..?

acrl79

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba ağır major depresyon tanısı aldım
12 ay önce ilk olarak sulinex 225 mg gyrex 200 mg xanax 1 mg ile başladım...
2 ay sonra solian 400 mg ve xanax 1 mg ve cedrina 200 mg döndük Dr ile...
şimdi ise yaklaşık 2 aydır invega 6 mg lustral 100 mg gyrex 200 mg ve xanak 1 mg ile devam ediyorum....

sorum şu major depresyon için bu ilaçlar ağır degil midir dozaj olarak ve yan etkileri çok fazla beni etkilemesede dr'um tam net teşhis için 6 ay devam edip öyle karar vereceğim dedi....
sizce bu ilaçlara göre major depresyon mu ? Yoksa Dr bi şey söylemek için neden 6 ay bekliyor sevgilerimle iyi gunler

Ağır değil arkadasim.demekki ağır bir depresyon geçirmişsin yada geçiriyorsun. Doktor sizin yaşadığınız ve yaşadıklarımız göre ilaç yazar

Öncelikle geçmiş olsun...

Depresyon hastası olarak ;
1. Kendini iyi hissetmek kitabını
2. Yürüyüş
3. Kendinizi tanıyın

Antidepresan sonrası kimseyi beğenmeme, eleştirme, kendini beğenme düşünceleri oluştu

rkadaşlar Merhaba yaklaşık 1 senedir unipolar depresyon sebebiyle tedavi olmaktayim hastane 2 defa yatış verdi kabul etmedim yalnız söyle bir durum var ben Antidepresan kullanmadan önce sadece depresiftim bu arada ilaclarim invega xanax cedrina ve lustral idi son 2 ay içinde depresif dönem bitti lakin şimdi yerimde duramiyorum uyku bile ihtiyaç duymuyorum etrafimda ki insanları küçümseme'ye başladım hepsinin cahil olduğunu düşünüyorum eşime devamli laf sokuyorum kendi mesleğine bile laf ediyorum ki kendisi radyoloji teknisyeni ona bile is öğretiyorum kendi fiziğim biraz düzgün yolda bütün erkek yada kız bana imrenerek baktıklarını düşünüyorum bi cafede oturup en pahalı menüyü söylüyorum para harcayınca mutlu oluyorum bu anlattıklarım son 2 ayda böyle oldu ilaclarim rapora bağlı bittiği zaman gidicem doktora yalnız is'de calisamiyorum herkes benim hakkımda konuşuyor sanıyorum ve direk o kisilere saldiriyorum fiziksel değil sen neden gülüyosun yada bakıyorsun diye ben 1 sene önce böyle değildim bu ilaçlar ilk 6 ayda beni rahatlattı yalnız bu süreden sonra bende olmayan duygu ve düşünceler meydana geldi sorum şu antidepresanlar benim kimyami mi değiştirdi yaşım 40 biraz size açık açık anlatıp rahatlamak istedim iyi günler

Hastaneye yatsan çok iyi olurdu SENİN İÇİN.
Orada ilaçların düzenlenirdi, doktorla konuşma şansın FAZLASIYLA OLURDU.
Ne derdin ne sorunun var diye DOKTORLAR ARAŞTIRIRDI.
Doktorlar sonundada o büyük iğneyi batırırılardı.
Şaka bi yana kardaş
DOKTORLAR SENİN İÇİN DOĞRU İLAÇI BULANIŞTANI ÇABALARLARDI.

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ne demiş''BENİ TÜRK HEKİMLERİNE EMANET EDİN''

Ya tabiki öyle ama bilmiyorum işte kafam acayip ortasını bulamıyorum bir türlü neden böyle yeni huylar oluştu bende anlamadım ayDÜNYAvazo

Üst Alt