Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır özür: Evet sürekli raporu ömür boyu geçerli mi?

yoki_72

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba Benim Rapor Yılı 2009 özür oranı %80 Ağır Özürlü:Evet Sürekli Raporum Var Evde Bakım Maaşı Alıyorum Bu Raporum Ömür boyu mu Yoksa Sosyal Hizmetler İstediği Zaman Yeni Rapor İsteyebilir mi

Diğer Sorum İl içi veya il dışına Taşındığımda Tekrar sosyal Hizmetlerine Başvurduğumda Yeni Rapor İsterler mi yoksa Sosyal Hizmetlerde var olan Dosyamı mı Gönderiyorlar
Cevabını Bekliyorum Teşekkür Ederim...

Evde Bakım Maaşı Alıyorum Malülen Emeklilik Başvurusu Yaptım

Merhaba
Evde Bakım Maaşı Alıyorum Malülen Emeklilik Başvurusu yaptım heyete girdim

Sormak istediğim Malülen Emeklilik için girdiğim heyet Raporu Evde Bakım maaş Raporunu Etkiler mi

Çünkü Ağır özürlü:Hayır çıkmışsa Bu Raporlar sağlık bakanlığı veri tabanına gidiyor ve Sosyal Hizmetler bunu görüp Maaşı keser mi

Yoksa Malülen Emeklilik için Girdiğim heyet Raporu Evde Bakım Raporu ile Alakası yok mu
Cevabınızı Bekliyorum

Teşekkür Ederim...
Barış Akgün

Evde Bakım ilk Rapor Sürekli Ağır Özürlü Evet Sonraki Rapor Hayır

Merhaba 2009 Da Aldığım özürlü Raporum var

Ağır Özürlü:EVET Sürekli...%80

Şu Anda Evde Bakım Maaşı Alıyorum

Yeni Rapor Elimde bulunsun Diye 2016'da Rapor Başvurusu yaptım sonuç

Ağır Özürlü:HAYIR Sürekli...%80

İtiraz için il sağlık müdürlüğüne gittim Başka hastanede heyete girecem.

Evde Bakım Maaşı için Başvurduğum 2009 raporum Ağır Özürlü:EVET sürekli...%80
Bu Rapor Evde Bakım Maaşı için Devam Eder mi

Ne Yapmalıyım Lütfen yardımcı olurmusunuz
Cevabınızı Bekliyorum

Barış Akgün...

ya sizin elinizde ağır özürlü evet raporu varken neden yeni rapor başvuru yapiyorsunuz 2008 den sonra alınan raporların yenilenmesi istenmiyor buyuk hata yapmışsınız yeni rapor ağır engelli hayır çıkması kötü olmuş

itirazınız sonuçlansın baktınız gene aynı sizede yargı yolu görünür başka çaresi yok ama sanırım sonuç değişmez

kardeşim ne yaptın sonuç ne benzer durum bizdede oldu ne yapcaıgmı bilmiyorum eski rapor sosyal hizmetlerde ama yenisine ulaşırsa o günden itibaren geri alırmış ne olcak anlamış değilim

Üst Alt