Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır Özürlü ibaresi eklenmediği için evde bakım aylığı bağlanmadı. Ne yapabiliriz?

fethiyeli2

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kayınpederim 2004 yılından %80 özürlü çalışamaz ve sürekli özür 3 ayda 800 tl maaş alıyor 2004 yılından sonra yeni özürleri eklendi

evde bakım için müracaatta dr. Raporunu yenilememiz istendi geçen hafta aldığımız dr. Raporunda önceki rapordaki rahatsızlığına ait özür oranı düşürüldü yeni rahatsızlıklarına verilen oranlarla birlikte toplam %88 özürlü ancak ağır özürlü değil seçeneği işaretli

bu nedenle evde bakım hizmetinden yararlanamıyoruz ne yapmamız gerekir

not eşide : %48 özürlüdür. Eşi bakıcı olacak

Bende de aynısı oldu ..bulunduğunuz ilin il sağlık müdürlüğüne itiraz dilekçesi yazın başka bir hastanede tekrardan heyete girin ben öyle yaptım istediğimi neticeyi aldım.

benimde annemde %83 ağır özürlü raporu aldı ancak eve gelen heyet annemin özürünü görmedi demekki sosyal yardımlar il müdürlüğüde bakım aylığı başvurumuzu bu yü,zden reddetti ağır özürlü ibaresi işaretli olduğu ghalde burda önemli olan eve gelen heyetin değerlendirmesi bizde aynı raporla 2022 özürlü maaşı alıyoruz sadece

Adil bey öncelikle mutlaka raporda ağır özürlü ibaresi işaretli olmalı sonrasında heyet özürlü günlük hayatın alışılagelmiş işlerini yapabilirmi yani bakıma muhtaçlığı nedir ona bakar sizin konunuzda eğer özürlü bakıma ihtiyaç duyuyorsa durumu anlatan bir dilekçe ile yeniden başvurun

Fethiyeli2 il sağlık müdürlüğüne dilekçe ile başvurun dilekçeye önceki raporlarının fotokopilerini de ekleyin yeniden rapor çıkartın şimdilik tek çözüm bu

Denetim;

evet ewve gelen heyette günlük itayaçlarının büyük ölçüde yapabilir dedi ancak aradan iki yıl geçti şimdi dahada bakıma muhtaç üstelik koah hastalığıda gittikçe ilerliyor en iyisi yeniden rapor çıkarmak o zaman heyet daha bir ayrıntıyla inceler daha önce gelen heyet fazla kalmadı durumu ozaman şimdiye göre daha iyiydi çünkü şimdi hakeder sanıyorum yanıtınız için teşekkürler

ağır özürlü ibaresi işaretliydi zaten eve gelen heyet günlük işlerini büyük ölçüde görebilir diye raporana yazdı herhalde çünkü bize il sağlık müdürlüğünden o şekilde reddedildiğine dair mektup gelmişiti şimdi yeniden başvuru yapacam

Üst Alt