Bizim oğlumuzun 15 ocakta Raporun süresi bitti bu yüzden yeni rapor için başurduk. Gittiğimiz Marmara Eğitim hastanesi baştan savma yaparak % 62 ile Ağır Engelli: HAYIR olarak bize rapor verdi. Bunun için itiraz ettik çünkü kesinlikle yanlış karar verilmişti. 6 aydır hastanelere git gel yapmaktan yorulduk. İtirazdan sonra 2. Hastane % 80, 3. Hastane ise % 98 olarak onayladı raporumuzu. Son 2 hastahanede Ağır Engelli EVET yazıyordu.
Bu hafta eşim Sosyal Hizmetlere gitti başvurmak için, aradaki 6 ayıda sormuş verilmeyebilir demiş memur. Neden olarak da bizim çocuğumuz bu 6 ay süresince iyileşmiş olabilirmiş. Bu cevaba gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Tüm sinirlerimiz çıktı ama elimizden gelen yok, maalesef o memurların verdiği karalara muhtacız. Biz çokmu memnunuz böyle yaşamaktan. Küçücük oğlumuza engelli sıfatı takmak ...
O zaman o kararı veren hastaneye de gittim dedim çocuğumuzu iyileştirin madem iyileştiremiyorsunuz bize sosyal yaşama hakkını verin dedim ses yok itiraz hakkınız var deyip geçiyorlar. Onların sorumsuzluğunu biz çekiyoruz. Üstelik oğlumuz bu itiraz aşamasında hastanede enfeksiyon kapıp 16 gün serviste yatmak zorunda kaldı.
Şimdi de 6 aydır çektiğimiz sıkıntılar boşuna gidecek gibi, aradaki aylar bağlanmaz diyorlar. Bu doktorların ve memurların sorumsuzluğunu çekmek durumunda kalan biziz, çocuğumuzun tedavilerinin peşinden mi koşacağız yoksa bu memurların haklarımızı gasp etmesi peşinden mi gerçekten şaşırdım kaldım.
Ne yapacağımı bilemiyorum, doğru olan nedir ne değildir ben mi yanlış yapıyorum beynim almıyor?
Yardımcı olursanız sevinirim.