Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır özürlü olanlardan hastane ve eczanelerde katkı payı alınmamalı!

pasam1

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
agır ozurlu arkadaslarımızın hastane kayıt muayene parası maaştan kesilmesı yıne eczanelerden ılaç katılım payı adı altında peşin alınan para agır özurlu bırı olarak sureklı ılac ve medıkal malzemeler kullanmak zorundayım ve sureklı hastane ye gıtmek durumundayım benım gıbı aynı durumda olan cok sayıda arkadas oldugunu bılıyorum her ay 60 ıle 70 lıra arasında para oduyorum bırazı eczaneye bırazı maastan kesılıyor bu kesıntılerın bakıma muhtaç agır ozurlulerden alınmaması tarafındayım bu konuyla ilgisi olan arkadaşların goruslerını belırtmesını rıca edıyorum

Arkadaş ben kronik hasdalığım olan ilgili branşta muayene katkılımpayı vermiyorum ilaçlarımıda roporlu.....
Siziin Hastalığınız nedir bilmiyorum ama kronikse roporla belgelendirirseniz. muayene katılım üçreti ödemessiniz.....

(7) Sağlık raporu ile belgelendirilmesi şartıyla; hematolojik veya onkolojik malignensiler, doğuştan metabolik hastalık, kalıtsal hastalık veya kronik psikiyatrik hastalığı bulunan kişilerin bu hastalıkları ile ilgili branştaki ayaktan muayenelerinde
SUT
’un 3.2.1 numaralı maddesinde tanımlanan katılım payı alınmaz.

omurilik felçlisiyim %95 saglık kurulu raporum var bakıma muhtacım iş kazası gecırdım malulen emeklıyım kullandıgım ılac raporu var ayrıca ben bu iş nasıl oluyor bılmıyorum raporlu ılaclar ıcın katkı payı oduyorum

eğer böyle bişey varsa güzl olur birsürü katılm payı ödyorz acaba nereye başvrcz bizleri detaylı bişeklde aydınlatrsanz svinrz

Kronik hastalığı olanlardan muayene parası alınmamasına dair SUT maddesi / Bu başlıkta sizlere yardımcı olacak cevapları bulabilirsiniz.....

Ayrıca gittiginiz Devlet hasdanedende bilgi alabilirsiniz.....

Üst Alt