Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır şiddetli, yineleyen depresif bozukluk tanısı alan kim var?

altunizade16

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar; f33.2 yineleyen depresif bozukluk,ağır şiddetli-tedavi ile işlevselliği düzelmeyen.
Bu rahatsızlığı olanlar varmı?

Ben bu tanılara inanmıyorum.
İlk defa doktora gidiyorsun, seni ne kadar tanıyabilir ki.
Tak hemen bir tanı giriyor sanırım girmek zorunda.

Farklı doktorlara gittim hepsi farklı tanılar koydu.

Ben 6 ay gittim düzenli anksiyete bozukluğu bıraktı

Noldu peki ne dedi sana

F32.9 Depresif nöbet,tanımlanmamış.tanım var.

bugün yineleyen depresif bozukluk (psikotik belirtisiz ağır depresif nöbet )tanısıyla yüzde 40 aldım. bir buçuk yıl tedavi gördüm. sağlık kuruluna başvurdum. yüzde 40 verdiler.

jadder

F33 yineleyen depresif bozukluk tedavisi görüyorum 3 yıldır hem ilaç hem de terapi alıyorum sizce % kaç verirler doktorum sağlık raporu çıkarttı.

Benim psikiyatri tedavim temmuzda bsşladı orta depresif nöbet denildi 2021 nisan gibi kurula girsem. Psikiyatriden puan verilir mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bipolarım Depresyonu dibinde dibi yaşıyorum.. Dr mani olmayayım diye antidepresan vermiyor.. öyle işte iki ucu da ...

Alırsın ama yüzde kaç çıkar oran ilaç raporun varmı

Erdl

Tedavi temmuzda başlafı devamlı ilaçları değiştiriyor. Rsporum yok

Gülsüm yıldırım konturola gittiğinde ilaç fayda etmedi dersen destirir tabiki.fayda gördüm dediğin an aynı ilaç üzerinden devam eder tedavi ye

Erdl

Orta depresif nöbet

15 gün önce gittiğimde zedprex ve ozaprin vermişti. Birkaç bişey yaşadım. Doktora mail attım dün yine wellbutrin-dyloxia—cetrine ilaçlarını verdi. İnşallah bunlarda fayda görücem.

Gülsüm yıldırım

Gecen ay kurula girdim. 46 puan aldım. Baltazara gitince 39 da kaldı. Rapor 1 yıl süreli çıktı. Şubatda yeniden başvurabiliyorum. En son girdiğin kurulda psikiyatri yoktu. Tedavi yeni başladığı için puan vermedi. En az 6 aydır tedavi görmen lazım dedi

Üst Alt