Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır uyku apnesi, huzursuz bacak ve narkolepsi'den % kaç oranında rapor alabilirim?

mustafaderme

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
1969 dogumluyum 3300 gün ssk 1600 gün bagkurum var agır uyku abnesi huzursuz bacak ve narkolepsi hastalıgım var yüzde kaç oran alabilirim emekli olabilirmiyim.ssk girişim 1986

valla kardeş verirlerse ağır uyku apnesi 35 huzursuz bacak sendromu 10 ama verirlerse

Narkolepsiden de,
3. Hipersomniler (Narkolepsi sendromları, rekürren hipersomniler, idiyopatik
hipersomniler). Bu grup hastalıkların tanısı için polisomnografi tetkiki yapılmalıdır % 35..

alırsınız, diğer rahatsızlıklarınızdan alacağınız oranlar walera'nın dediği gibidir.
35+35+10 toplamda 62 yapar Balthazard Formülü'ne göre..

acil cvp bekliyorum arkadaşlar

%35uyku abnesinden %20 şekerden %10 huzursuz bacaktan rapor aldım heyet sonucu %53 net verdiler

geçmiş olsun başka rahatsızlığın yokmu mesela bende ağır dereceli uyku apnesi hastasıyım ayrıca bende astım , diyabet , hiper tansiyon , kolestrol , obezite gibi rahatsızlıklarda var mutlaka sendede bu rahatsızlıklar vardır önce git bir kanını ver sonra akciğer filmini çektir nefes testinede mutlaka gir bu saydığım rahatsızlıklar sende vardır ama sen farkına varmıyor olabilirsin ayrıca bu saydığım rahatsızlıklardan ben toplamda %120 aldım sonra bir formüle göre düşürdüler %79 rapor aldım dediklerimi mutlaka yaptır geçmiş olsun tekrardan

obeziteden puan veriyorlarmı kaç puan kaç kiloya geçebilecek bir hastalık değilmi nasıl oluyor

Üst Alt