selam ben hastaneye gittim vergi indirimi için.bende ağır uyku apnesi var ve cpap kullanıyorum 1,5 yıldır.raporda osas (cpap kullanıyor) fonksiyon kaybı yok yazmışlar çılgına döndüm herhalde cpap kullanmazsan ve yataktan bir daha kalkmazsak alırız bu oranı ...canım çok sıkkın ayrıca hiç ilgilenmediler heyette ..heytten sonra kardiyolojiye gittim çarpıntıdan dolayı mitral+aort+trükspit kapak minimal yetmezlik vamış..ayrıca dahiliyeye gittim ve açlık kan şekerim 300 çıktı ve uzun zamandır şeker hasyasıymışım haberim yok.ve bu adamlarda beni salladılar diye iyice piskolojim bozuldu.
Doktorun birine sordum ağır uyku apnesinden oran veriliyormu diye cpap kullanıyorum dedim verilmiyor dedi. Bende özür oran cetvelini gösterdim orda yazıyor ancak hiç bir doktor vermez veremez dedi hayırdır inşallah yemin mi ettirdiler anlamadım gitti yardımcı olun ne olur hangi yolu izleyeyyim
Doktorun birine sordum ağır uyku apnesinden oran veriliyormu diye cpap kullanıyorum dedim verilmiyor dedi. Bende özür oran cetvelini gösterdim orda yazıyor ancak hiç bir doktor vermez veremez dedi hayırdır inşallah yemin mi ettirdiler anlamadım gitti yardımcı olun ne olur hangi yolu izleyeyyim